Wednesday, June 15, 2016

4,9€ για ένα Σκληρυντικό Νυχιών για υγιή και όμορφα νύχια, από την e-techno-shop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 4,9€ για ένα Σκληρυντικό Νυχιών για υγιή και όμορφα νύχια, από την e-techno-shop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

LEAGOO Smartphone Elite Y, 4G, 5.0 inches, IPS, Quad Core, RAM 1GB, MEMORY 8GB

Προσφορά: LEAGOO Smartphone Elite Y, 4G, 5.0 inches, IPS, Quad Core, RAM 1GB, MEMORY 8GB

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φαγητό για 2 άτομα στη ψαροταβέρνα Το Τρεχαντήρι στο Μαραθώνα!

Προσφορά:


Μενού 2 ατόμων στο “Τρεχαντήρι”, μια από τις πιο ιστορικές ψαροταβέρνες στην παραλία του Μαραθώνα, για απαιτητικούς καλοφαγάδες με εξαιρετικό μενού που θα σας ενθουσιάσει με τις γεύσεις του!!

πηγή: deals365.gr

Read more

109€ από 218€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Loutra Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 109€ από 218€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Loutra Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μοντέρνο σετ από βραχιόλια στα 3 χρώματα του χρυσού & σε 2 σχέδια!

Προσφορά:


Ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο σετ από βραχιόλια στα 3 χρώματα του χρυσού, με σφυρήλατο εμβαπτισμένο σε πραγματικό ροζ/κίτρινο/λευκό χρυσό 18 καρατίων και με επιλογή από 2 σχέδια: Σχέδιο 1 με βαρελάκια ή Σχέδιο 2 μπαμπού με καρδιές, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την εταιρεία ”Absolute Diamond”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Manicure Aπλό με Χρώμα Μαρούσι - 5€ από 11€ (Έκπτωση 55%) για ένα Manicure απλό με χρώμα, από το κομμωτήριο των επωνύμων «Wavy's Cheap n Chic» στο Μαρούσι!!!

Προσφορά: Manicure Aπλό με Χρώμα Μαρούσι – 5€ από 11€ (Έκπτωση 55%) για ένα Manicure απλό με χρώμα, από το κομμωτήριο των επωνύμων «Wavy’s Cheap n Chic» στο Μαρούσι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πολυτέλεια πολλών αστέρων στις Elegance Luxury Suites στη Ζάκυνθο!

Προσφορά:


Διακοπές πολυτέλειας και πολλών αστέρων στις Elegance Suites Πολυτελείας, στο Τραγάκι Ζακύνθου – έκπτωση έως 38%!!

πηγή: deals365.gr

Read more