Thursday, May 11, 2017

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Eri Beach & Village στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Double Room Garden View! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Eri Beach & Village στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Double Room Garden View! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αγίου Πνεύματος στη Μακρινίτσα Πηλίου, στο Παραδοσιακό "Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel" του 17ου αιώνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 193€ από 386€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Προσφορά: Αγίου Πνεύματος στη Μακρινίτσα Πηλίου, στο Παραδοσιακό “Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel” του 17ου αιώνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 193€ από 386€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

20€ για Απεγκατάσταση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την Mpakis Clima και με κάλυψη σε όλη την Αττική. Αρχική Αξία 50€

Προσφορά: 20€ για Απεγκατάσταση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την Mpakis Clima και με κάλυψη σε όλη την Αττική. Αρχική Αξία 50€

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

125€ από 250€ (-50%) για 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο Ostria Pansion στη Πάρο.

Προσφορά: 125€ από 250€ (-50%) για 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο Ostria Pansion στη Πάρο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φυσικό, Ασφαλές και Μεγάλης Διάρκειας Μαύρισμα με Ομοιόμορφο Αποτέλεσμα, στον ολοκαίνουριο Χώρο Ομορφιάς Woo Me Nails στην Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις από 22 ευρώ για Μία (1) ή Δύο (2) Συνεδρίες Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο), με Φυτικό Spray (SU -DO Spray Tan ) με βάση το Ζαχαροκάλαμο... για Μαύρισμα χωρίς τις Βλαβερές Συνέπειες της Ηλιακής Ακτινοβολίας και άλλων τεχνητών μεθόδων... με Επώνυμα Προϊόντα και Μηχάνημα της εταιρείας TAN με Χειροκίνητη Εφαρμογή για Απόλυτο Έλεγχο του Χρώματος για Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Προσφορά: Φυσικό, Ασφαλές και Μεγάλης Διάρκειας Μαύρισμα με Ομοιόμορφο Αποτέλεσμα, στον ολοκαίνουριο Χώρο Ομορφιάς Woo Me Nails στην Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις από 22 ευρώ για Μία (1) ή Δύο (2) Συνεδρίες Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο), με Φυτικό Spray (SU -DO Spray Tan ) με βάση το Ζαχαροκάλαμο… για Μαύρισμα χωρίς τις Βλαβερές Συνέπειες της Ηλιακής Ακτινοβολίας και άλλων τεχνητών μεθόδων… με Επώνυμα Προϊόντα και Μηχάνημα της εταιρείας TAN με Χειροκίνητη Εφαρμογή για Απόλυτο Έλεγχο του Χρώματος για Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more