Monday, February 1, 2016

Φοιτητικές ή σχολικές διακοπές στην Αθήνα, στο κεντρικό ξενοδοχείο BEST WESTERN Candia, για 7 ημέρες / 6 νύχτες, μαζί με ημερήσια εκδρομή στους Δελφούς, ημερήσια Κρουαζιέρα στον Σαρωνικό, σε Αίγινα - Ύδρα - Πόρο, πρωινό στο Allou Fan Park και ξεναγήσεις στην Αθήνα !!!

Προσφορά: Φοιτητικές ή σχολικές διακοπές στην Αθήνα, στο κεντρικό ξενοδοχείο BEST WESTERN Candia, για 7 ημέρες / 6 νύχτες, μαζί με ημερήσια εκδρομή στους Δελφούς, ημερήσια Κρουαζιέρα στον Σαρωνικό, σε Αίγινα – Ύδρα – Πόρο, πρωινό στο Allou Fan Park και ξεναγήσεις στην Αθήνα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

49€ από 98€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μια ανάσα από την κεντρική Πλατεία Ομόνοιας στο Dorian Inn Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

Προσφορά: 49€ από 98€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μια ανάσα από την κεντρική Πλατεία Ομόνοιας στο Dorian Inn Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Michael Kors γυναικείο αδιάβροχο μπουφάν με κουκούλα σε προσφορά!

Προσφορά:


Αδιάβροχο γυναικείο μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα του οίκου Michael Kors, εξαιρετικά ζεστό, κομψό και διαθέσιμο σε σκούρο μπλε χρώμα και μέγεθος Medium, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Χαλαρωτικό Massage 60'|Πετράλωνα - 14€ για ένα Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών επιλογής από Χαλαρωτικό Μασάζ με αιθέρια έλαια ή Σουηδικό ή 19€ για ένα Thai Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών ή 26€ για Χαλαρωτικό Μασάζ δύο ατόμων διάρκειας 60 λεπτών επιλογής από Χαλαρωτικό Μασάζ με αιθέρια έλαια ή Σουηδικό (Έκπτωση 57%), για απόλυτη ευεξία και χαλάρωση για να επιστρέψετε στην καθημερινή ζωή πιο δυνατοί και κεφάτοι, από το κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Μασάζ «Alopi Living» στα Πετράλωνα, ακριβώς 2' από τον σταθμό του Ηλεκτρικού!!!! Η προσφορά ισχύει και για τη Γιορτή των Ερωτευμένων!!!

Προσφορά: Χαλαρωτικό Massage 60’|Πετράλωνα – 14€ για ένα Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών επιλογής από Χαλαρωτικό Μασάζ με αιθέρια έλαια ή Σουηδικό ή 19€ για ένα Thai Μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών ή 26€ για Χαλαρωτικό Μασάζ δύο ατόμων διάρκειας 60 λεπτών επιλογής από Χαλαρωτικό Μασάζ με αιθέρια έλαια ή Σουηδικό (Έκπτωση 57%), για απόλυτη ευεξία και χαλάρωση για να επιστρέψετε στην καθημερινή ζωή πιο δυνατοί και κεφάτοι, από το κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Μασάζ «Alopi Living» στα Πετράλωνα, ακριβώς 2′ από τον σταθμό του Ηλεκτρικού!!!! Η προσφορά ισχύει και για τη Γιορτή των Ερωτευμένων!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

23€ από 40€ (-42%) το άτομο για εκδρομή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο περίφημο ράντζο στην περιοχή Σοφικό Κορινθίας έκτασης 330 στρεμμάτων, για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στις μοναδικές του εγκαταστάσεις που θυμίζουν άγρια Δύση της Αμερικής, σε πακέτο που περιλαμβάνει μεταφορά, την είσοδο στο ράντζο και πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες, από το Another Tour!

Προσφορά: 23€ από 40€ (-42%) το άτομο για εκδρομή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο περίφημο ράντζο στην περιοχή Σοφικό Κορινθίας έκτασης 330 στρεμμάτων, για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στις μοναδικές του εγκαταστάσεις που θυμίζουν άγρια Δύση της Αμερικής, σε πακέτο που περιλαμβάνει μεταφορά, την είσοδο στο ράντζο και πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες, από το Another Tour!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more