Friday, December 16, 2016

Ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη αφής 3,5", Bluetooth & μικρόφωνο!

Προσφορά:


Ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη 3,5″, “1 DIN ΟΕΜ” με οθόνη αφής TFT, LCD, ενσωματωμένο Bluetooth, με ενσωματωμένο μικρόφωνο για ομιλία και υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

πηγή: deals365.gr

Read more

119€ από 199€ (Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 9 ετών στο 4 αστέρων Giotis Boutique Hotel, στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Ποτό καλωσορίσματος και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 119€ από 199€ (Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 9 ετών στο 4 αστέρων Giotis Boutique Hotel, στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Ποτό καλωσορίσματος και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

13,90€ για μια Φορητή Τουαλέτα για Κουταβάκια, που αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο να μάθετε στο κουταβάκι σας που να πηγαίνει τουαλέτα, όταν δε μπορείτε να το βγάλετε έξω, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 13,90€ για μια Φορητή Τουαλέτα για Κουταβάκια, που αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο να μάθετε στο κουταβάκι σας που να πηγαίνει τουαλέτα, όταν δε μπορείτε να το βγάλετε έξω, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more