Friday, March 25, 2016

12€ για 10 καλαμάκια χοιρινά από το εστιατόριο Το παραδοσιακό στην Λαμία!

Προσφορά: 12€ για 10 καλαμάκια χοιρινά από το εστιατόριο Το παραδοσιακό στην Λαμία!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο σακίδιο πλάτης Calvin Klein σε μαύρο χρώμα

Προσφορά:


Ένα μινιμαλιστικό και υπέρκομψο σακίδιο πλάτης του οίκου Calvin Klein σε μαύρο χρώμα και με καπιτονέ καπάκι, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από τη “Universal Exports”

πηγή: deals365.gr

Read more

Μην το χάσεις! Face Liftιng Λαιμός - Μάτια- Διπλοσάγονο! 15€ από 70€ για μία (1) ηλεκτροδυναμική συνεδρία εστιασμένης δράσης στα επίμαχα σημεία με ταυτόχρονη καλλυντική αγωγή για γυναίκες και άνδρες. Μια προσφορά από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι)! Μην το χάσεις!

Προσφορά: Μην το χάσεις! Face Liftιng Λαιμός – Μάτια- Διπλοσάγονο! 15€ από 70€ για μία (1) ηλεκτροδυναμική συνεδρία εστιασμένης δράσης στα επίμαχα σημεία με ταυτόχρονη καλλυντική αγωγή για γυναίκες και άνδρες. Μια προσφορά από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι)! Μην το χάσεις!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

FIT κορμί με τον προσωπικό σου γυμναστή!! 15€ για μια συνεδρία Προσωπικής Προπόνησης στο Σπίτι, με Pilates, trx και αερόβια άσκηση, διάρκειας 60', από εξειδικευμένους καθηγητές του Αthens Executive Personal Trainers. Αρχική αξία 30€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 12€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: FIT κορμί με τον προσωπικό σου γυμναστή!! 15€ για μια συνεδρία Προσωπικής Προπόνησης στο Σπίτι, με Pilates, trx και αερόβια άσκηση, διάρκειας 60′, από εξειδικευμένους καθηγητές του Αthens Executive Personal Trainers. Αρχική αξία 30€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 12€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

music-bazaar.com.! Αγοράστε κουπόνι 24€ και κερδίστε επιπλέον 6€ (σύνολο 30€) για τις online αγορές σας από το Music-Bazaar.com, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής στο διαδίκτυο.

Προσφορά: music-bazaar.com.! Αγοράστε κουπόνι 24€ και κερδίστε επιπλέον 6€ (σύνολο 30€) για τις online αγορές σας από το Music-Bazaar.com, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής στο διαδίκτυο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more