Tuesday, February 9, 2016

40€ για τοπική βαφή σε ένα σημείο κομματιού αμαξώματος, μία προσφορά από την Autodent στο Περιστέρι αρχιξής αξίας 80€ - έκπτωση 50%.

Προσφορά: 40€ για τοπική βαφή σε ένα σημείο κομματιού αμαξώματος, μία προσφορά από την Autodent στο Περιστέρι αρχιξής αξίας 80€ – έκπτωση 50%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

6.70€ για 1 pita club + 1 αναψυκτικό 330ml + 1 κρέπα σοκολάτα, από το εστιατόριο Ιατρείον Πείνας στα Ιωάννινα

Προσφορά: 6.70€ για 1 pita club + 1 αναψυκτικό 330ml + 1 κρέπα σοκολάτα, από το εστιατόριο Ιατρείον Πείνας στα Ιωάννινα

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10€ για μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με ένα βαθύ καθαρισμό, μία θεραπεία δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους, μία θεραπεία ματιών και μία ενυδάτωση με χαβιάρι στο κέντρο αισθητικής Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) , για να χαρίσετε φροντίδα και προστασία στο πρόσωπο σας, Κάντε το πρώτο βήμα... για ένα πρόσωπο καθαρό & φρέσκο που αποπνέει λάμψη! Αρχικής Αξίας 240€, Έκπτωση 96% !!

Προσφορά: 10€ για μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με ένα βαθύ καθαρισμό, μία θεραπεία δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους, μία θεραπεία ματιών και μία ενυδάτωση με χαβιάρι στο κέντρο αισθητικής Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) , για να χαρίσετε φροντίδα και προστασία στο πρόσωπο σας, Κάντε το πρώτο βήμα… για ένα πρόσωπο καθαρό & φρέσκο που αποπνέει λάμψη! Αρχικής Αξίας 240€, Έκπτωση 96% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου

Προσφορά: 224€ από 448€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ καθώς και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Early Check in στις 12:00 και Late Check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more