Tuesday, March 14, 2017

Πάσχα με 99€ για 2 ή 139€ για 3 διανυκτ. με πρωινό, Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο και Παραδοσιακό Οβελία, την Κυριακή του Πάσχα

Προσφορά: Πάσχα με 99€ για 2 ή 139€ για 3 διανυκτ. με πρωινό, Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο και Παραδοσιακό Οβελία, την Κυριακή του Πάσχα

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διακοπές 2 έως 4 ατόμων στην Ερατεινή για το Πάσχα σε προσφορά!

Προσφορά:


Απολαύστε το Πάσχα και την Άνοιξη στο καταπράσινο κήπο της “Villa Annilena” ή Πάσχα στην Ερατεινή με την ατμόσφαιρα να μυρίζει Άνοιξη, με 3 ή 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, τοποθεσία είναι ιδανική ως σημείο εκκίνησης για εξορμήσεις στο γραφικό Γαλαξίδι, στην ενετική πόλη της Ναυπάκτου, στους Δελφούς, στα πολυάριθμα γύρω αυθεντικά ελληνικά ψαροχώρια αλλά και στα όμορφα ορεινά χωριά της Γκιώνας και των Βαρδουσίων!

πηγή: deals365.gr

Read more

Συνδυαστικές συνεδρίες Velashape & Cryolipolisis για αδυνάτισμα ΤΩΡΑ!

Προσφορά:


Ολοκληρωμένες συνεδρίες αδυνατίσματος από το εξειδικευμένο προσωπικό της πολυτελέστατης “Golden Clinic” στην Κηφισιά!

πηγή: deals365.gr

Read more

99€ απο 250€ για μία Θεραπεία Υλουρονικού για να απαλλαγείτε από Ρυτίδες Έκφρασης ή Γήρανσης και να αποκτήσετε ξανά τη Σφριγηλότητα και τη Λάμψη στο πρόσωπό σας, από το MEDIChic δίπλα στο μετρό του Αγίου Δημητρίου!!

Προσφορά: 99€ απο 250€ για μία Θεραπεία Υλουρονικού για να απαλλαγείτε από Ρυτίδες Έκφρασης ή Γήρανσης και να αποκτήσετε ξανά τη Σφριγηλότητα και τη Λάμψη στο πρόσωπό σας, από το MEDIChic δίπλα στο μετρό του Αγίου Δημητρίου!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more