Tuesday, July 19, 2016

6,9€ από 12€ (-43%) για ένα Ανατομικό Στήριγμα Πλάτης για το κάθισμα για αποτελεσματική ανακούφιση της μέσης, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 6,9€ από 12€ (-43%) για ένα Ανατομικό Στήριγμα Πλάτης για το κάθισμα για αποτελεσματική ανακούφιση της μέσης, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

GOLF Power Bank LCD06 15600mAh, LCD Display, 2x output. Για να μην μείνετε από μπαταρία ποτέ..!!!

Προσφορά: GOLF Power Bank LCD06 15600mAh, LCD Display, 2x output. Για να μην μείνετε από μπαταρία ποτέ..!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στη Χαλκιδική στο 4 αστέρων Pallini Beach Hotel του ομίλου G Hotels για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Double Side Sea View Room, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Αποδράστε στη Χαλκιδική στο 4 αστέρων Pallini Beach Hotel του ομίλου G Hotels για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Double Side Sea View Room, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

85€ από 114€ ( Έκπτωση 25%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Αιδηψό, μόλις 200μ. από την παραλία λουτρών, στο Αρέθουσα Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 85€ από 114€ ( Έκπτωση 25%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Αιδηψό, μόλις 200μ. από την παραλία λουτρών, στο Αρέθουσα Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Στερεοφωνικά Bluetooth Aκουστικά με Mικρόφωνο Meliconi

Προσφορά: Στερεοφωνικά Bluetooth Aκουστικά με Mικρόφωνο Meliconi

πηγή: alepouditsa.gr

Read more