Wednesday, March 22, 2017

Πάσχα στην Λευκάδα, στο Avra Hotel μια ανάσα από την παραλία τη Λυγιάς! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ τα τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Υπάρχει δυαντότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Πάσχα στην Λευκάδα, στο Avra Hotel μια ανάσα από την παραλία τη Λυγιάς! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ τα τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Υπάρχει δυαντότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μάρσιπος Baby Carrier σε κόκκινο χρώμα, για μωρά έως 15 κιλά!

Προσφορά:


Ένας μάρσιπος ”Baby Carrier” για μωρά έως 15 κιλά, με εξαιρετική υποστήριξη για το λαιμό, την πλάτη, τα ποδαράκια και ειδική υποστήριξη για το κεφάλι, για ασφαλείς & άνετες βόλτες για το παιδί αλλά και τον γονέα, σε κόκκινο χρώμα, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

5,90€ από 12,90€ (-54%) για μία μαγνητική ζώνη στήριξης πλάτης Power Magnetic Posture Support, που βοηθά στην ανακούφιση απο τον πόνο και προσφέρει σωστή, όρθια στάση στο σώμα, με 12 μαγνήτες και σχεδιασμό που πιάνει όλη την πλάτη & κλείνει μπροστά, κατάλληλη για άντρες & γυναίκες και διαθέσιμη σε 2 μεγέθη, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

Προσφορά: 5,90€ από 12,90€ (-54%) για μία μαγνητική ζώνη στήριξης πλάτης Power Magnetic Posture Support, που βοηθά στην ανακούφιση απο τον πόνο και προσφέρει σωστή, όρθια στάση στο σώμα, με 12 μαγνήτες και σχεδιασμό που πιάνει όλη την πλάτη & κλείνει μπροστά, κατάλληλη για άντρες & γυναίκες και διαθέσιμη σε 2 μεγέθη, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more