Friday, March 31, 2017

Πρωτομαγιά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Φρούτα και Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται 30 λεπτά Massage και Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Οργανωμένος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Φρούτα και Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται 30 λεπτά Massage και Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Οργανωμένος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Zώνη εφίδρωσης από νεοπρένιο που μειώνει τους πόντους από την κοιλιά!

Προσφορά:


Mία ζώνη εφίδρωσης από νεοπρένιο, που μειώνει τους πόντους από την κοιλιά & ενισχύει την καύση λίπους όταν παράλληλα γυμνάζεστε ή κάνετε τις δουλειές του σπιτιού, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας - 39€ από 100€ (Έκπτωση 61%) για 3 Υπηρεσίες Εναλλακτικών Θεραπειών που περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο τεστ ανάλυσης του οργανισμού με την μέθοδο του Βιοσυντονισμου (Χρήση Επαγγελματικής συσκευής Βιοσυντονισμού τελευταίας τεχνολογίας), Μια Βίο-Ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού για καταπολέμηση των παρασίτων και εναρμόνιση των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού και ένα Spa ποδιών (Ποδόλουτρο) με συσκευή υδρομασάζ άκρων κ χρήση αιθέριων ελαίων και ειδικών αλάτων για αποτοξίνωση του οργανισμού, από το ΚΕ.Σ.Υ. "Κέντρο Σωματικής Υγείας" στη Θεσσαλονίκη!!!

Προσφορά: Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας – 39€ από 100€ (Έκπτωση 61%) για 3 Υπηρεσίες Εναλλακτικών Θεραπειών που περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο τεστ ανάλυσης του οργανισμού με την μέθοδο του Βιοσυντονισμου (Χρήση Επαγγελματικής συσκευής Βιοσυντονισμού τελευταίας τεχνολογίας), Μια Βίο-Ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού για καταπολέμηση των παρασίτων και εναρμόνιση των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού και ένα Spa ποδιών (Ποδόλουτρο) με συσκευή υδρομασάζ άκρων κ χρήση αιθέριων ελαίων και ειδικών αλάτων για αποτοξίνωση του οργανισμού, από το ΚΕ.Σ.Υ. “Κέντρο Σωματικής Υγείας” στη Θεσσαλονίκη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Eλεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Eλεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΠΑΣΧΑ 2017 στη Ζάκυνθο! 2/3/4 Διανυκτερεύσεις για 2-4 Άτομα με Πρωινό (από 69€), στο Παραθαλάσσιο Mirabelle Hotel στο Αργάσι!

Προσφορά:





Ζάκυνθος


Τιμή Προσφοράς:  €69

Αρχική Τιμή: € 130

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more