Tuesday, April 18, 2017

Διπλός Ανεμιστήρας Αυτοκινήτου με Ανεξάρτητη Περιστροφή. βελτιώνει την απόδοση του κλιματιστικού!!

Προσφορά: Διπλός Ανεμιστήρας Αυτοκινήτου με Ανεξάρτητη Περιστροφή. βελτιώνει την απόδοση του κλιματιστικού!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE του Αγίου Πνεύματος στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 349€ από 698€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Νερό, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE του Αγίου Πνεύματος στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 349€ από 698€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Νερό, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Η Χιονάτη, η παιδική παράσταση σε προσφορά στο θέατρο Εξ Αρχής!

Προσφορά:


Είσοδο ενός ατόμου στη παιδική θεατρική παράσταση “Η Χιονάτη”, το κλασσικό, διαχρονικό και αγαπημένο παραμύθι των Αδερφών Γκριμ, με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και τη συμμετοχή των παιδιών, στην Παιδική Σκηνή του Θέατρου “Εξ Αρχής” στα Εξάρχεια.

πηγή: deals365.gr

Read more

9€ για ένα Ολοκληρωμένο Pedicure επιλογής από απλό ή γαλλικό και έναν καθαρισμό φρυδιών, μία προσφορά απο το Chic Nails στον Άγιο Δημήτριο δίπλα στο μετρό.

Προσφορά: 9€ για ένα Ολοκληρωμένο Pedicure επιλογής από απλό ή γαλλικό και έναν καθαρισμό φρυδιών, μία προσφορά απο το Chic Nails στον Άγιο Δημήτριο δίπλα στο μετρό.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Οργανωτής Καλλυντικών με Καθρέφτη

Προσφορά: Οργανωτής Καλλυντικών με Καθρέφτη

πηγή: alepouditsa.gr

Read more