Tuesday, March 7, 2017

Ανδρικό Ρολόι Invicta 9743

Προσφορά: Ανδρικό Ρολόι Invicta 9743

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

3 συνεδρίες λεμφικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους!

Προσφορά:


3 συνεδρίες λεμφικού μασάζ με χρήση λιποδιαλυτικής κρέμας για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χαλάρωσης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας από τα “Medical Esthetics” στο Σύνταγμα (στάση μετρό)!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στην Τσαγκαράδα Πηλίου στον Ξενώνα Αγγελική με 45€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο ή 57€ σε Σουίτα με τζάκι-ξύλα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή την περίοδο του Πάσχα, από 9 έως 17 Απριλίου

Προσφορά: Πάσχα στην Τσαγκαράδα Πηλίου στον Ξενώνα Αγγελική με 45€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο ή 57€ σε Σουίτα με τζάκι-ξύλα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή την περίοδο του Πάσχα, από 9 έως 17 Απριλίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στα Ζαγοροχώρια, στο Σπίτι του Ορέστη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό με Τοπικά προϊόντα και Μεσημεριανό ή Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, μόνο με 310€ από 490€ (Έκπτωση 37%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες Εορταστικές ημέρες στο γραφικό χωριό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Πάσχα στα Ζαγοροχώρια, στο Σπίτι του Ορέστη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό με Τοπικά προϊόντα και Μεσημεριανό ή Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, μόνο με 310€ από 490€ (Έκπτωση 37%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες Εορταστικές ημέρες στο γραφικό χωριό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Λαστιχένιο Γάντι Αποτρίχωσης & Μασάζ Κατοικιδίων

Προσφορά: Λαστιχένιο Γάντι Αποτρίχωσης & Μασάζ Κατοικιδίων

πηγή: alepouditsa.gr

Read more