Tuesday, December 27, 2016

Χειροκίνητος Αποχυμωτής Juice Wizard, για να φτιάχνετε εκπληκτικούς χυμούς από φρούτα και λαχανικά !!

Προσφορά: Χειροκίνητος Αποχυμωτής Juice Wizard, για να φτιάχνετε εκπληκτικούς χυμούς από φρούτα και λαχανικά !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινη crossbody τσάντα Michael Kors σε καφέ μονογραμμένο σχέδιο!

Προσφορά:


Μία crossbody δερμάτινη τσάντα του οίκου Michael Kors ”Fulton”, από ανθεκτικό Saffiano δέρμα που δεν γρατζουνίζεται και με crossbody λουράκι με αλυσίδα, διαθέσιμη σε καφέ μονογραμμένο σχέδιο, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 720€ ( Έκπτωση 53%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς προσφέρεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική και Δείπνο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Ποτό Καλωσορίσματος και Μπουφές με παραδοσιακά γλυκά! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Jacuzzi, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Προσφορά: Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 720€ ( Έκπτωση 53%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς προσφέρεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική και Δείπνο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Ποτό Καλωσορίσματος και Μπουφές με παραδοσιακά γλυκά! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Jacuzzi, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more