Saturday, April 9, 2016

9,5€ από 29€ (-67%) για μια Συσκευή Eιδοποίησης για αλλαγή πάνας Poop Alarm, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 9,5€ από 29€ (-67%) για μια Συσκευή Eιδοποίησης για αλλαγή πάνας Poop Alarm, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

149€ από 400€ για Lifting Προσώπου με Νήματα (Tight Thread Lift), στο Silk Medical Beauty Center, κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού 'Άγιος Νικόλαος'. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Με την τεχνική αυτή μειώνεται η χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνονται οι ιστοί, χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα. Έκπτωση 63%!!

Προσφορά: 149€ από 400€ για Lifting Προσώπου με Νήματα (Tight Thread Lift), στο Silk Medical Beauty Center, κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού ‘Άγιος Νικόλαος’. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Με την τεχνική αυτή μειώνεται η χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνονται οι ιστοί, χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα. Έκπτωση 63%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Botox Allergan σε full face με κύρια & follow-up συνεδρία σε προσφορά!

Προσφορά:


Μία εφαρμογή Botox Allergan σε full face με κύρια και follow-up συνεδρία, 2 μεσοθεραπείες προσώπου ή λαιμού και 2 θεραπείες με ραδιοσυχνότητες RF σε πρόσωπο και λαιμό, στα ”Medical Esthetics” Συντάγματος, Χολαργού, Αγίου Δημητρίου και Πειραιά!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

35€ για ένα 2ήμερο (1 διαν/ση) Ή 68€ για ένα 3ήμερο (2 διαν/σεις) Ή 96€ για ένα 4ήμερο (3 διαν/σεις) Ή 149€ για ένα 6ήμερο (5 διαν/σεις), με Πρωινό για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Pagona Hotel, στην περιοχή Πλατάνια, το πιο πράσινο και ήσυχο μέρος της Λουτρόπολης της Αιδηψού ! Δυνατότητα Early check in - Late check out και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών. Μια μοναδική προσφορά του Pagona Hotel. Έκπτωση ως 50%!

Προσφορά: 35€ για ένα 2ήμερο (1 διαν/ση) Ή 68€ για ένα 3ήμερο (2 διαν/σεις) Ή 96€ για ένα 4ήμερο (3 διαν/σεις) Ή 149€ για ένα 6ήμερο (5 διαν/σεις), με Πρωινό για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Pagona Hotel, στην περιοχή Πλατάνια, το πιο πράσινο και ήσυχο μέρος της Λουτρόπολης της Αιδηψού ! Δυνατότητα Early check in – Late check out και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών. Μια μοναδική προσφορά του Pagona Hotel. Έκπτωση ως 50%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more