Saturday, March 5, 2016

Το αδυνάτισμα είναι εύκολο!! 12€ για 12 συνεδρίες Cavitation με υπερσυχρονο μηχάνημα λιπογλυπτικής και 4μηνη διατροφολογική παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο (εβδομαδιαία προγράμματα), λιπομετρήσεις και τεστ BMI για να πείτε αντίο στα τοπικά προβλήματα πάχους που αντιμετωπίζετε και να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, επιλέγοντας ένα από ιατρικά κέντρα Medichic σε Αγιο Δημήτριο / Κηφισιά / Γλυφάδα και Αρτέμιδα! Μην το χάσεις!

Προσφορά: Το αδυνάτισμα είναι εύκολο!! 12€ για 12 συνεδρίες Cavitation με υπερσυχρονο μηχάνημα λιπογλυπτικής και 4μηνη διατροφολογική παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο (εβδομαδιαία προγράμματα), λιπομετρήσεις και τεστ BMI για να πείτε αντίο στα τοπικά προβλήματα πάχους που αντιμετωπίζετε και να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, επιλέγοντας ένα από ιατρικά κέντρα Medichic σε Αγιο Δημήτριο / Κηφισιά / Γλυφάδα και Αρτέμιδα! Μην το χάσεις!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

6 ήμερες διακοπές στην Αλόννησο, με διαμονή για 5 βράδια, στο Kavos Hotel ** !!!!

Προσφορά: 6 ήμερες διακοπές στην Αλόννησο, με διαμονή για 5 βράδια, στο Kavos Hotel ** !!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συνεδρίες αποτρίχωσης με βιολογικό κερί & κλωστή για άνδρες & γυναίκες

Προσφορά:


Συνεδρίες αποτρίχωσης με βιολογικό κερί για άνδρες & γυναίκες από το νέο χώρο ομορφιάς ”Royal Beauty” στην Καλλιθέα.

πηγή: deals365.gr

Read more

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Βιολογικός καθαρισμός για το αυτοκίνητό σας στις Αχαρνές! 25€ για ένα Βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, που εξασφαλίζουν την απόλυτη απολύμανση και καθαριότητα του αυτοκινήτου σας. Από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρνές, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Αρχική αξία 70€. Έκπτωση 64%!

Προσφορά: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Βιολογικός καθαρισμός για το αυτοκίνητό σας στις Αχαρνές! 25€ για ένα Βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, που εξασφαλίζουν την απόλυτη απολύμανση και καθαριότητα του αυτοκινήτου σας. Από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρνές, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Αρχική αξία 70€. Έκπτωση 64%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

''Dialogue in the Dark'' στο Badminton: 6€ από 12€ για είσοδο σε μια εμπειρία ζωής που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πως είναι η καθημερινότητα για χιλιάδες ανθρώπους με απώλεια όρασης

Προσφορά: ”Dialogue in the Dark” στο Badminton: 6€ από 12€ για είσοδο σε μια εμπειρία ζωής που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πως είναι η καθημερινότητα για χιλιάδες ανθρώπους με απώλεια όρασης

πηγή: alepouditsa.gr

Read more