Monday, August 1, 2016

2,50€ γιά ένα παιδικό κούρεμα, από το κομμωτήριο Γιώργος στο Τάυρο (έναντι ηλεκτρικού σταθμού Τάυρου) αρχικής αξίας 5€ – έκπτωση 50%.

Προσφορά: 2,50€ γιά ένα παιδικό κούρεμα, από το κομμωτήριο Γιώργος στο Τάυρο (έναντι ηλεκτρικού σταθμού Τάυρου) αρχικής αξίας 5€ – έκπτωση 50%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στην Χανιώτη Χαλκιδικής για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 5 ετών με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, στο Dionysos Inn Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Αποδράστε στην Χανιώτη Χαλκιδικής για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 5 ετών με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, στο Dionysos Inn Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλιακό φωτιστικό σύστημα με τρεις λάμπες LED για οικονομικό φωτισμό!

Προσφορά:


Ένα ηλιακό φωτιστικό σύστημα με τρεις λάμπες GDLite, που εκμεταλλεύεται την ενέργεια του ήλιου, την μετατρέπει σε φως και μπορεί και λειτουργεί με 3 λάμπες LED με δυνατό φωτισμό, ιδανικό για εξοχικά, εκδηλώσεις, camping, ψάρεμα, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

πηγή: deals365.gr

Read more

Ombre|Free Lights+Κούρεμα - Χαλάνδρι|Κάτζα - 59€ από 145€ (Έκπτωση 59%) για την Τεχνική Χρώματος Ombre ή Free Lights, ένα Κούρεμα και Σταθεροποίηση Χρώματος! Εξειδικευμένη γνώμη στη χρωματολογία και προσωπολογία, σε συνδυασμό με τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα από τους επαγγελματίες των κομμωτηρίων «Vogue Salon De Beaute» στο Χαλάνδρι και τη Κάντζα!!!

Προσφορά: Ombre|Free Lights+Κούρεμα – Χαλάνδρι|Κάτζα – 59€ από 145€ (Έκπτωση 59%) για την Τεχνική Χρώματος Ombre ή Free Lights, ένα Κούρεμα και Σταθεροποίηση Χρώματος! Εξειδικευμένη γνώμη στη χρωματολογία και προσωπολογία, σε συνδυασμό με τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα από τους επαγγελματίες των κομμωτηρίων «Vogue Salon De Beaute» στο Χαλάνδρι και τη Κάντζα!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more