Friday, July 1, 2016

Καλοκαιρινές διακοπές στην Σκόπελο, με διαμονή στον Ξενώνα Λιόφωτο! 45€ ανά διανυκτέρευση για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο τον Ιούλιο ή 55€ ανά διανυκτέρευση για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο τον Αύγουστο. Καλωσόρισμα με τυρόπιτα σκοπέλου και καφέ. Χαλαρώστε στο καταπράσινο νησί του Αιγαίου, εκεί όπου το πευκοδάσος σχεδόν ακουμπά τα γαλαζοπράσινα νερά!

Προσφορά: Καλοκαιρινές διακοπές στην Σκόπελο, με διαμονή στον Ξενώνα Λιόφωτο! 45€ ανά διανυκτέρευση για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο τον Ιούλιο ή 55€ ανά διανυκτέρευση για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο τον Αύγουστο. Καλωσόρισμα με τυρόπιτα σκοπέλου και καφέ. Χαλαρώστε στο καταπράσινο νησί του Αιγαίου, εκεί όπου το πευκοδάσος σχεδόν ακουμπά τα γαλαζοπράσινα νερά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, μόνο με 544€ από 1088€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, μόνο με 544€ από 1088€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία τσάντα crossbody Guess σε στυλ πουγκί και σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία τσάντα Guess σε στυλ πουγκί, με crossbody λουράκι και από faux δέρμα, διαθέσιμη σε 2 χρώματα και με πανελλαδική αποστολή σε 1 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

19,90€ για συντήρηση ατομικού λέβητα φυσικού αερίου, ή 24,90€ για συντήρηση ατομικού λέβητα πετρελαίου, με δωρεάν τεχνική κάλυψη έως τον Απρίλιο του 2017, από την εξειδικευμένη εταιρεία Rein & Ener Haus!

Προσφορά: 19,90€ για συντήρηση ατομικού λέβητα φυσικού αερίου, ή 24,90€ για συντήρηση ατομικού λέβητα πετρελαίου, με δωρεάν τεχνική κάλυψη έως τον Απρίλιο του 2017, από την εξειδικευμένη εταιρεία Rein & Ener Haus!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Kαθαρισμός Προσώπου Κολωνάκι|Κηφισιά|Πειραιάς - 17€ από 150€ (Έκπτωση 89%) για ένα Bαθύ δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου, μία Ενυδάτωση Προσώπου και μία Θεραπεία ματιών για Αναζωογόνηση και Ενυδάτωση της επιδερμίδας, από ειδικό κλινικό δερματολόγο στα ολοκαίνουργια Ιδιωτικά Ιατρεία «Human Perfection» στo Κολωνάκι, στην Κηφισιά και στον Πειραιά!!!

Προσφορά: Kαθαρισμός Προσώπου Κολωνάκι|Κηφισιά|Πειραιάς – 17€ από 150€ (Έκπτωση 89%) για ένα Bαθύ δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου, μία Ενυδάτωση Προσώπου και μία Θεραπεία ματιών για Αναζωογόνηση και Ενυδάτωση της επιδερμίδας, από ειδικό κλινικό δερματολόγο στα ολοκαίνουργια Ιδιωτικά Ιατρεία «Human Perfection» στo Κολωνάκι, στην Κηφισιά και στον Πειραιά!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ζώνη Εφίδρωσης HBT GEAR NEOPRENE (100 x 20εκ)

Προσφορά: Ζώνη Εφίδρωσης HBT GEAR NEOPRENE (100 x 20εκ)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more