Tuesday, February 16, 2016

10€ για 1 εισιτήριο στην ξεκαρδιστική κωμωδία "CaveWoman", με τη Δήμητρα Παπαδήμα σε μία one-woman παράσταση όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει το γόρδιο δεσμό του γάμου και της συμβίωσης, για 2η χρονιά στο Θέατρο Coronet στο Παγκράτι, αξίας 15€ - έκπτωση 33%

Προσφορά: 10€ για 1 εισιτήριο στην ξεκαρδιστική κωμωδία “CaveWoman”, με τη Δήμητρα Παπαδήμα σε μία one-woman παράσταση όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει το γόρδιο δεσμό του γάμου και της συμβίωσης, για 2η χρονιά στο Θέατρο Coronet στο Παγκράτι, αξίας 15€ – έκπτωση 33%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10€ από 35€ για 1 Καθαρισμό Φανών Αυτοκινήτου και Δωρεάν ένας Γενικός Έλεγχος του Αυτοκινήτου σας, από το εξειδικευμένο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ στον Άγιο Δημήτριο!!

Προσφορά: 10€ από 35€ για 1 Καθαρισμό Φανών Αυτοκινήτου και Δωρεάν ένας Γενικός Έλεγχος του Αυτοκινήτου σας, από το εξειδικευμένο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ στον Άγιο Δημήτριο!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ταχύρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια διαφόρων ειδών μασάζ σε προσφορά!

Προσφορά:


Oλοκληρωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκμάθηση διαφόρων ειδών Μασάζ, με ταχύρυθμα μαθήματα με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών, από τη Σχολή των επαγγελματιών “Beauty & Style” στην Καλλιθέα

πηγή: deals365.gr

Read more

super:Από 220€ τώρα 110€ για μία κλειδαριά CISA REVOLUTION PRO νέας τεχνολογίας γραναζωτή με καταπέλτη – κύλινδρο ασφαλείας ISCA – προστατευτικό επιστόμιο (defender) CISA .

Προσφορά: super:Από 220€ τώρα 110€ για μία κλειδαριά CISA REVOLUTION PRO νέας τεχνολογίας γραναζωτή με καταπέλτη – κύλινδρο ασφαλείας ISCA – προστατευτικό επιστόμιο (defender) CISA .

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Υπέροχης Παιδικής Παράστασης Η Ιστορία Πριν και Μετά το Παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ, του Γιώργου Γκόντου, με τους Ανδρέα Κοροβέση, Οδυσσέα Καραμήτρο, Χρύσα Παρασκευοπούλου, Βάσω Δήμογλου & Άννα Θεοδωρίδου…στο Θέατρο Σοφούλη, για 4 μόνο παραστάσεις! Μικροί και Μεγάλοι θα απολαύσουν μία Εξαιρετική Παράσταση, με Διδακτικά Μηνύματα, που είναι Εμπνευσμένη από το πασίγνωστο & Αγαπημένο Παραμύθι των Αδερφών Γκριμ! Η προσφορά ισχύει για Περιορισμένο & Συγκεκριμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Προσφορά: Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Υπέροχης Παιδικής Παράστασης Η Ιστορία Πριν και Μετά το Παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ, του Γιώργου Γκόντου, με τους Ανδρέα Κοροβέση, Οδυσσέα Καραμήτρο, Χρύσα Παρασκευοπούλου, Βάσω Δήμογλου & Άννα Θεοδωρίδου…στο Θέατρο Σοφούλη, για 4 μόνο παραστάσεις! Μικροί και Μεγάλοι θα απολαύσουν μία Εξαιρετική Παράσταση, με Διδακτικά Μηνύματα, που είναι Εμπνευσμένη από το πασίγνωστο & Αγαπημένο Παραμύθι των Αδερφών Γκριμ! Η προσφορά ισχύει για Περιορισμένο & Συγκεκριμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5€ απο 10€ για ένα (1) ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή ή γαλλικο μια προσφορά από το από το Royal Beauty στην Καλλιθέα – έκπτωση 50%.

Προσφορά: 5€ απο 10€ για ένα (1) ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή ή γαλλικο μια προσφορά από το από το Royal Beauty στην Καλλιθέα – έκπτωση 50%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Alkistis Hotel - Πορταριά Πηλίου

Προσφορά: 85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Alkistis, στην Πορταριά Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more