Thursday, February 8, 2018

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου | Αγ. Ανάργυροι - 45€ από 90€ (Έκπτωση 50%) για μία Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου, από το κέντρο ευεξίας «Olonion» στους Αγίους Αναργύρους πολύ κοντά στον προαστιακό σταθμό στη στάση ''Πύργος Βασιλίσσης''!!!

Προσφορά: Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου | Αγ. Ανάργυροι – 45€ από 90€ (Έκπτωση 50%) για μία Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου, από το κέντρο ευεξίας «Olonion» στους Αγίους Αναργύρους πολύ κοντά στον προαστιακό σταθμό στη στάση ”Πύργος Βασιλίσσης”!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

13,20€ από 22€ για ένα Κολιέ Swarovski Elements Golden Heart με σχήμα καρδιάς και πέτρα σε λευκή απόχρωση, με παραλαβή από το Time4Style στο κέντρο της Αθήνας και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

Προσφορά: 13,20€ από 22€ για ένα Κολιέ Swarovski Elements Golden Heart με σχήμα καρδιάς και πέτρα σε λευκή απόχρωση, με παραλαβή από το Time4Style στο κέντρο της Αθήνας και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

14.90€ από 50€ για έναν ολοκληρωμένο (1) καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει αφαίρεση πλάκας, πέτρας και χρωστικών κηλίδων με μηχάνημα υπερήχων, καθώς και στίλβωση δοντιών με ειδική πάστα. Επιπλέον πλήρης στοματικός έλεγχος και λεπτομερείς οδηγίες στοματικής υγιεινής, από Χειρουργό Οδοντίατρο στην Νέα Ιωνία. Έκπτωση 70%!!

Προσφορά: 14.90€ από 50€ για έναν ολοκληρωμένο (1) καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει αφαίρεση πλάκας, πέτρας και χρωστικών κηλίδων με μηχάνημα υπερήχων, καθώς και στίλβωση δοντιών με ειδική πάστα. Επιπλέον πλήρης στοματικός έλεγχος και λεπτομερείς οδηγίες στοματικής υγιεινής, από Χειρουργό Οδοντίατρο στην Νέα Ιωνία. Έκπτωση 70%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 47€ για 1 διανυκτ. του Αγ. Βαλεντίνου σε δίκλινο δωμάτιο με κρασί Φρούτα και γλυκά, στο Four Seasons Hotel

Προσφορά: Από 47€ για 1 διανυκτ. του Αγ. Βαλεντίνου σε δίκλινο δωμάτιο με κρασί Φρούτα και γλυκά, στο Four Seasons Hotel

πηγή: alepouditsa.gr

Read more