Friday, February 9, 2018

Σεμινάριο Μασάζ Ρεφλεξολογίας - Θεσσαλονίκη Σεμινάριο Μασάζ Αρωματοθεραπείας|Ρεφλεξολογίας - Oλοκληρωμένο Επαγγελματικό Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Μαθήματα Μασάζ Αρχή Αρωματοθεραπείας, διάρκειας 3 ωρών με 50€ ή Oλοκληρωμένο Επαγγελματικό Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Μαθήματα Μασάζ Ρεφλεξολογίας 10 ωρών με 200€ (Έκπτωση 50%)! Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσα στο χώρο του νέου "Κέντρο Σωματικής Υγείας" στη Θεσσαλονίκη και μετά το πέρας τους, Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου!!!

Προσφορά: Σεμινάριο Μασάζ Ρεφλεξολογίας – Θεσσαλονίκη Σεμινάριο Μασάζ Αρωματοθεραπείας|Ρεφλεξολογίας – Oλοκληρωμένο Επαγγελματικό Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Μαθήματα Μασάζ Αρχή Αρωματοθεραπείας, διάρκειας 3 ωρών με 50€ ή Oλοκληρωμένο Επαγγελματικό Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Μαθήματα Μασάζ Ρεφλεξολογίας 10 ωρών με 200€ (Έκπτωση 50%)! Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσα στο χώρο του νέου “Κέντρο Σωματικής Υγείας” στη Θεσσαλονίκη και μετά το πέρας τους, Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 15€ για Κρεμαστό κόσμημα Tear Drop από Swarovski Elements. Αποκλειστικά από το Time4Style στην Αθήνα. Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή και με πανελλαδική αποστολής στον χώρο σας!!

Προσφορά: Από 15€ για Κρεμαστό κόσμημα Tear Drop από Swarovski Elements. Αποκλειστικά από το Time4Style στην Αθήνα. Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή και με πανελλαδική αποστολής στον χώρο σας!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Κρεμαστό κολιέ Waterdrop σε χρυσό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες!

Προσφορά:


Ένα κρεμαστό κολιέ “Waterdrop” της Swarovski Elements, σε περίτεχνο σχέδιο μαύρου με χρυσό, ένα κόσμημα που ταιριάζει με κάθε σας εμφάνιση, καθημερινή ή πιο επίσημη, με παραλαβή από την “Time4Style” στο κέντρο της Αθήνας και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

9€ από 48€ (-81%) για ένα (1) Manicure και ένα (1) Pedicure με απλή βαφή, έναν (1) Σχηματισμό Φρυδιών και μια (1) Αποτρίχωση σε Άνω Χείλος, από το Beauty Passion στο Περιστέρι.

Προσφορά: 9€ από 48€ (-81%) για ένα (1) Manicure και ένα (1) Pedicure με απλή βαφή, έναν (1) Σχηματισμό Φρυδιών και μια (1) Αποτρίχωση σε Άνω Χείλος, από το Beauty Passion στο Περιστέρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more