Sunday, November 5, 2017

Προσφορά ξενοδοχείου! 139€ για να χαρείτε ένα πολυτελές τριήμερο για 2 άτομα στο μαγευτικό Καρπενήσιμε 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή, διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών δωρεάν, early check-in και late check-out στο ξενοδοχείο 4* ''Hotel Lekadin''.

Προσφορά:





Καρπενήσι


Τιμή Προσφορά:  €139

Αρχική Τιμή: € 

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more

19,9€ από 39€ (-49%) για ένα Ανοξείδωτο Δοχείο Σαπουνιού με Aισθητήρα Kίνησης, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 19,9€ από 39€ (-49%) για ένα Ανοξείδωτο Δοχείο Σαπουνιού με Aισθητήρα Kίνησης, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μάλτα τον Ιανουάριο: Αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο!

Προσφορά:


119€ κατ’ άτομο για να ταξιδέψετε στην πανέμορφη Μάλτα, ένα υπέροχο νησί στην καρδιά της Μεσογείου, με πολλούς αιώνες ιστορίας, εντυπωσιακά κάστρα και αξιοθέατα, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με Ryanair και 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο, από το ”Loyalty Business Club”!

πηγή: deals365.gr

Read more

25€ από 80€ για έναν Οικολογικό Καθαρισμό σαλονιού και αντιαλλεργική προστασία, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την MPAKIS SERVICES. Έκπτωση 75%!!

Προσφορά: 25€ από 80€ για έναν Οικολογικό Καθαρισμό σαλονιού και αντιαλλεργική προστασία, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την MPAKIS SERVICES. Έκπτωση 75%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more