Tuesday, July 12, 2016

950€ από 1500€ ( Έκπτωση 37%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Royal Paradise Hotel στην Θάσο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Standard Δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται Φρούτα και Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα και ελεύθερη είσοδο στην Πισίνα, στη Sauna, στο Γυμναστήριο και στο Ατμόλουτρο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 950€ από 1500€ ( Έκπτωση 37%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Royal Paradise Hotel στην Θάσο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Standard Δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται Φρούτα και Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα και ελεύθερη είσοδο στην Πισίνα, στη Sauna, στο Γυμναστήριο και στο Ατμόλουτρο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σάουνα & μασάζ σε ένα με ζώνη αδυνατίσματος σε super προσφορά!

Προσφορά:


Πρωτοποριακή ζώνη αδυνατίσματος διπλής δράσης ”Velform Sauna – Massage” με τηλεχειριστήριο, που συνδυάζει αποτελεσματικά τα οφέλη της σάουνας & του μασάζ, ζεσταίνοντας και αποβάλλοντας με την εφίδρωση λίπος & τοξίνες ενώ με την δόνηση πετυχαίνετε εκγύμναση & σύσφιξη χωρίς κόπο, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

309€ από 672€ ( Έκπτωση 54%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Mediterranean Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στην Παραλία Κατερίνης! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late check out για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 309€ από 672€ ( Έκπτωση 54%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Mediterranean Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στην Παραλία Κατερίνης! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late check out για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Χαλκιδική στο 4 αστέρων Aristoteles Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή family one bedroom, μόνο με 339€ από 678€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στη Χαλκιδική στο 4 αστέρων Aristoteles Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή family one bedroom, μόνο με 349€ από 698€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Χαλκιδική στο 4 αστέρων Aristoteles Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή family one bedroom, μόνο με 349€ από 698€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more