Sunday, September 25, 2016

Μαθαίνεις να Οδηγείς Σωστά και με Ασφάλεια, Ποιοτικά, Ολοκληρωμένα και Οικονομικά, με την Υπογραφή των Διακεκριμένων Σχολών Οδηγών Δέλτα σε Τρία Κεντρικά Σημεία στη Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Ανατολικά και Περαία)! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ για Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής Κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α με 11 Θεωρητικά & 12 Πρακτικά Μαθήματα & Παροχή του Απαραίτητου Εξοπλισμού Ασφαλείας για τις Εξετάσεις! Δεύτερη Επιλογή με 99 ευρώ για Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Αυτοκινήτου Β' Κατηγορίας, με 25 Πρακτικά & 21 Θεωρητικά Μαθήματα!

Προσφορά: Μαθαίνεις να Οδηγείς Σωστά και με Ασφάλεια, Ποιοτικά, Ολοκληρωμένα και Οικονομικά, με την Υπογραφή των Διακεκριμένων Σχολών Οδηγών Δέλτα σε Τρία Κεντρικά Σημεία στη Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Ανατολικά και Περαία)! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ για Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής Κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α με 11 Θεωρητικά & 12 Πρακτικά Μαθήματα & Παροχή του Απαραίτητου Εξοπλισμού Ασφαλείας για τις Εξετάσεις! Δεύτερη Επιλογή με 99 ευρώ για Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Αυτοκινήτου Β’ Κατηγορίας, με 25 Πρακτικά & 21 Θεωρητικά Μαθήματα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Παπουτσοθήκη με 10 ράφια & χώρο για 30 ζευγάρια σε top προσφορά!

Προσφορά:


Μία μεταλλική παπουτσοθήκη ”Shoe Rack”, που αποθηκεύει 30 ζευγάρια παπούτσια σε 10 ράφια, ελαφριά, φορητή και ιδανική για κάθε χώρο, διαστάσεων 140 x 24 x 51 εκ., με παραλαβή από τα καταστήματα ”Πρασόπουλος Ηome Art” στη Δάφνη ή ”Βαμβακόπουλος Home Art” στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

πηγή: deals365.gr

Read more

35€ για πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας Τροφών, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους (μόλις 100μ από τον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ). Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας, προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο σας οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!! Έκπτωση 90%!!

Προσφορά: 35€ για πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας Τροφών, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους (μόλις 100μ από τον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ). Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας, προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο σας οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!! Έκπτωση 90%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ!!69€ από 180€ για εγγραφή και 3μηνη συνδρομή στον εκπληκτικό χώρο του γυμναστηρίου στο FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ, στην Ηλιούπολη. Χρήση όλων των οργάνων εκγύμνασης, συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα, μια συνεδρία TRX, μια συνεδρία Power Plate, ένα Personal Training, εργομετρικά, διατροφολογική παρακολούθηση/λιπομετρησεις, Sauna/Hamam και δώρο γνωριμίας στον χώρο του Spa σε πρόσωπο ή σώμα. Έκπτωση 62%!!

Προσφορά: FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ!!69€ από 180€ για εγγραφή και 3μηνη συνδρομή στον εκπληκτικό χώρο του γυμναστηρίου στο FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ, στην Ηλιούπολη. Χρήση όλων των οργάνων εκγύμνασης, συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα, μια συνεδρία TRX, μια συνεδρία Power Plate, ένα Personal Training, εργομετρικά, διατροφολογική παρακολούθηση/λιπομετρησεις, Sauna/Hamam και δώρο γνωριμίας στον χώρο του Spa σε πρόσωπο ή σώμα. Έκπτωση 62%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more