Thursday, March 10, 2016

6ήμερες Διακοπές στην Ιο, στο Ergina Studios** , κοντά στην Χώρα της Ίου !!!

Προσφορά: 6ήμερες Διακοπές στην Ιο, στο Ergina Studios** , κοντά στην Χώρα της Ίου !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μην το χάσετε! 19€ απο 40€ θεραπευτικό ορθοπεδικό πεντικιούρ Με εξειδικευμένους μεθόδους και προϊόντα φαρμακευτικά για τις παθήσεις των κάτω άκρων καλούς σκληρύνσεις! Jazzy nails στον Αγιο Δημήτριο!

Προσφορά: Μην το χάσετε! 19€ απο 40€ θεραπευτικό ορθοπεδικό πεντικιούρ Με εξειδικευμένους μεθόδους και προϊόντα φαρμακευτικά για τις παθήσεις των κάτω άκρων καλούς σκληρύνσεις! Jazzy nails στον Αγιο Δημήτριο!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φακοί επαφής Soflens σε μοναδική προσφορά με πανελλαδική αποστολή!

Προσφορά:


Mία συσκευασία με 6 μηνιαίους φακούς της Bausch & Lomb ”SofLens 59”, διαθέσιμοι για βαθμούς μυωπίας -1 έως -9, με άριστη εφαρμογή, συνεχή ενυδάτωση και πανελλαδική αποστολή από την εταιρεία ”Celestia Enterprises Inc”!!

πηγή: deals365.gr

Read more

199€ από 398€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa στη Μονεμβασιά, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Classic Side Sea View δωμάτιο! Παρέχεται μία Θεραπεία Spa 20 λεπτών κατά άτομο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

Προσφορά: 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa στη Μονεμβασιά, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Classic Side Sea View δωμάτιο! Παρέχεται μία Θεραπεία Spa 20 λεπτών κατά άτομο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25η Μαρτίου στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Προσφορά: 25η Μαρτίου στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more