Sunday, August 6, 2017

Έκπτωση 50%: 480€ για 6ήμερη διαμονή 2 ατόμων και ενός παιδιού έως 8 ετών, από 16 Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο 3* sup Asteras Paradise στην Πάρο, πολύ κοντά στη Νάουσα. Υπάρχει δυνατότητα έξτρα διανυκτερεύσεων. Αρχική Αξία 456€. Εναλλακτικά με 870€ για 6ήμερη διαμονή σε δίχωρο Family room με πρωινό για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών.

Προσφορά: Έκπτωση 50%: 480€ για 6ήμερη διαμονή 2 ατόμων και ενός παιδιού έως 8 ετών, από 16 Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο 3* sup Asteras Paradise στην Πάρο, πολύ κοντά στη Νάουσα. Υπάρχει δυνατότητα έξτρα διανυκτερεύσεων. Αρχική Αξία 456€. Εναλλακτικά με 870€ για 6ήμερη διαμονή σε δίχωρο Family room με πρωινό για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πτυσσόμενη μεταφερόμενη ξαπλώστρα καναπές SpaceBag για την παραλία!

Προσφορά:


Μία πτυσσόμενη μεταφερόμενη ξαπλώστρα – καναπέ SpaceBag®, ιδανική για την παραλία, τον κήπο ή το πάρκο, έτοιμη σε δευτερόλεπτα και με χωρητικότητα έως και 4 άτομα, σε 6 χρώματα, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Από 29€ για οκτώ (8) συνεδρίες αποτρίχωσης με το Laser nd: Yang, στην περιοχή του σώματος που επιθυμείτε, από το B.F.C. στο Παγκράτι. Απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα γρήγορα και εύκολα!!

Προσφορά: Από 29€ για οκτώ (8) συνεδρίες αποτρίχωσης με το Laser nd: Yang, στην περιοχή του σώματος που επιθυμείτε, από το B.F.C. στο Παγκράτι. Απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα γρήγορα και εύκολα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more