Wednesday, April 27, 2016

Αντικολλητικό Τηγάνι για Τηγανίτες, Ομελέτες & Pancakes (20εκ)

Προσφορά: Αντικολλητικό Τηγάνι για Τηγανίτες, Ομελέτες & Pancakes (20εκ)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στo κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας Πηλίου, στο "Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse", σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες άνεσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στo κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας Πηλίου, στο “Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse”, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες άνεσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Fila γυναικεία αθλητικά παπούτσια σε γκρι ροζ χρώμα!

Προσφορά:


Ένα ζευγάρι γυναικεία αθλητικά παπούτσια τρεξίματος της Fila “Trail Running”, που προσφέρουν εξαιρετικό και ελαφρύ στυλ τρεξίματος που απορροφά τους κραδασμούς, ενώ διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα από τα πόδια, σε γκρι χρώμα με ροζ λεπτομέρειες, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης για, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00! Απολαύστε 3 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιo και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης για, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00! Απολαύστε 3 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιo και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

6 Συνεδρίες Αδυνατίσματος Αγ. Δημήτριος & Ελληνικό - 49€ από 490€ (Έκπτωση 90%) για 6 συνεδρίες Slimlight για εντατικό πρόγραμμα καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας, για Αδυνάτισμα και Σύσφιξη από τους έμπειρους αισθητικούς στα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρό Ελληνικού και στο Μετρό Αγ. Δημητρίου!!!

Προσφορά: 6 Συνεδρίες Αδυνατίσματος Αγ. Δημήτριος & Ελληνικό – 49€ από 490€ (Έκπτωση 90%) για 6 συνεδρίες Slimlight για εντατικό πρόγραμμα καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας, για Αδυνάτισμα και Σύσφιξη από τους έμπειρους αισθητικούς στα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρό Ελληνικού και στο Μετρό Αγ. Δημητρίου!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μπαλαντέζα Φωτιστικό Συνεργείου με 25 Ισχυρά LED & & 10μ Καλώδιο

Προσφορά: Μπαλαντέζα Φωτιστικό Συνεργείου με 25 Ισχυρά LED & & 10μ Καλώδιο

πηγή: alepouditsa.gr

Read more