Friday, September 16, 2016

Μύλος άλεσης καφέ Boss για φρέσκο αλεσμένο καφέ σε προσφορά!

Προσφορά:


Ένας μύλος άλεσης καφέ Boss M3, με ισχύ 200W, για να απολαμβάνετε κάθε μέρα φρέσκο αλεσμένο καφέ, για να αναδύεται από το φλιτζάνι κάθε φορά το άρωμα και η γεμάτη του γεύση, με παραλαβή από το καταστήμα ”Πρασόπουλος Home Art” στη Δάφνη και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στο Νεοχώρι Μάνης, στο Kamares Villas Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Standard Μονόχωρο Δωμάτιο με μοναδική Θέα και Πρωινό, μόνο με 160€ από 240€ ( Έκπτωση 33%)! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο Νεοχώρι Μάνης, στο Kamares Villas Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Standard Μονόχωρο Δωμάτιο με μοναδική Θέα και Πρωινό, μόνο με 160€ από 240€ ( Έκπτωση 33%)! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Χέρια - Θεσσαλονίκη Συνεδρία Αποτρίχωσης IPL - 5€ για μία συνεδρία Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL τελευταίας γενιάς στην περιοχή Άνω Χείλος ή γραμμή Κοιλιάς ή 7€ για Full Face ή 8€ Full Face και Λαιμό ή 8€ για Μασχάλη ή Κοιλιά ή Μπικίνι ή 9€ για Χέρια ή 17€ για Full Πόδια ή 10€ για μία συνεδρία Αποτρίχωσης για άνδρες σε Χέρια ή 20€ για Πλάτη ή Θώρακα ή 20€ για Full Πόδια (Έκπτωση 50%)! Απαλλαγείτε από τη τριχοφυΐα αποτελεσματικά, απο το «Beauty Studio» στην Θεσσαλονίκη!!!

Προσφορά: Χέρια – Θεσσαλονίκη Συνεδρία Αποτρίχωσης IPL – 5€ για μία συνεδρία Αποτρίχωσης για γυναίκες με IPL τελευταίας γενιάς στην περιοχή Άνω Χείλος ή γραμμή Κοιλιάς ή 7€ για Full Face ή 8€ Full Face και Λαιμό ή 8€ για Μασχάλη ή Κοιλιά ή Μπικίνι ή 9€ για Χέρια ή 17€ για Full Πόδια ή 10€ για μία συνεδρία Αποτρίχωσης για άνδρες σε Χέρια ή 20€ για Πλάτη ή Θώρακα ή 20€ για Full Πόδια (Έκπτωση 50%)! Απαλλαγείτε από τη τριχοφυΐα αποτελεσματικά, απο το «Beauty Studio» στην Θεσσαλονίκη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more