Thursday, July 7, 2016

Αποδράστε στην Χαλκιδική στο 4 αστέρων Ammon Zeus Hotel επάνω στο Κύμα, για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Αποδράστε στην Χαλκιδική στο 4 αστέρων Ammon Zeus Hotel επάνω στο Κύμα, για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αντιμετωπίστε την παιδική παχυσαρκία με πλήρες πακέτο απώλειας βάρους!

Προσφορά:


Πλήρες πακέτο απώλειας βάρους ενός μήνα για ένα παιδί, από κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο MSc. Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, που περιλαμβάνει: 2 Εξατομικευμένες Συνεδρίες με 2 Προγράμματα Διατροφής και αξιολόγηση της διατροφικής συμπεριφοράς καθώς και αλλαγή των λανθασμένων διατροφικών συνηθειών και προτύπων καθώς και 2 Αναλύσεις Σύστασης Σώματος (2 Λιπομετρήσεις και Σωματομετρήσεις και μέτρηση βασικού μεταβολισμού), στο υπερπολυτελές “The Golden Athens Spa” 600 τ.μ. στο Σύνταγμα

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Κω, στο 4 αστέρων Eurovillage Achilleas Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Standard Twin Room, μόνο με 426€ από 609€ ( Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Γάλα, Καφέ και Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Κω, στο 4 αστέρων Eurovillage Achilleas Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Standard Twin Room, μόνο με 426€ από 609€ ( Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Γάλα, Καφέ και Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

1 Θεραπεία Κυτταρίτιδας 40' - Θεραπεία Κυτταρίτιδας+ Αδυνατίσματος|Αθήνα - 15€ για μία Θεραπεία κατά της Kυτταρίτιδας και του Tοπικού Pάχους με μαλάξεις και βεντούζες διάρκειας 40 λεπτών ή 35€ για 3 Θεραπείες ή 60€ για 5 Θεραπείες (Έκπτωση 50%), από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!!!

Προσφορά: 1 Θεραπεία Κυτταρίτιδας 40′ – Θεραπεία Κυτταρίτιδας+ Αδυνατίσματος|Αθήνα – 15€ για μία Θεραπεία κατά της Kυτταρίτιδας και του Tοπικού Pάχους με μαλάξεις και βεντούζες διάρκειας 40 λεπτών ή 35€ για 3 Θεραπείες ή 60€ για 5 Θεραπείες (Έκπτωση 50%), από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διπλός Ηλιακός Προβολέας με Ανιχνευτή Κίνησης αυτόνομος (22 LED)

Προσφορά: Διπλός Ηλιακός Προβολέας με Ανιχνευτή Κίνησης αυτόνομος (22 LED)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more