Monday, August 22, 2016

Καλοκαιρινή Cine-Μαγεία…με Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης, με τις Φωνές των Αγαπημένων Πέτρου Φιλιππίδη & Γιάννη Μπέζου… στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Ο αγαπημένος γκαφατζής Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα της φοβερά πετυχημένης σειράς ταινιών Η Εποχή των Παγετώνων επιστρέφουν για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια!

Προσφορά: Καλοκαιρινή Cine-Μαγεία…με Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης, με τις Φωνές των Αγαπημένων Πέτρου Φιλιππίδη & Γιάννη Μπέζου… στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Ο αγαπημένος γκαφατζής Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα της φοβερά πετυχημένης σειράς ταινιών Η Εποχή των Παγετώνων επιστρέφουν για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο σακίδιο πλάτης Guess σε μπλε χρώμα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης Guess, από μονογραμμένο faux δέρμα, διαθέσιμο σε μπλε χρώμα και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”

πηγή: deals365.gr

Read more

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Προσφέονται 3 Αναζωογονητικές Θεραπείες προσώπου και σώματος στο jasmine Spa του ξενοδοχείου για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί για Καλωσόρισμα καθώς και Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσοφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Προσφέονται 3 Αναζωογονητικές Θεραπείες προσώπου και σώματος στο jasmine Spa του ξενοδοχείου για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί για Καλωσόρισμα καθώς και Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσοφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Περιποίηση Προσώπου!!19€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου συνολικής διάρκειας 2 ωρών ή 25€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου διάρκειας 2 ωρών & μία Ενυδάτωση και ένα TripleAction, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω (πλησίον του σταθμού Μετρό)!!

Προσφορά: Περιποίηση Προσώπου!!19€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου συνολικής διάρκειας 2 ωρών ή 25€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου διάρκειας 2 ωρών & μία Ενυδάτωση και ένα TripleAction, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω (πλησίον του σταθμού Μετρό)!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more