Sunday, August 28, 2016

30€ για Χαρτάκια και Φιλτράκια και δωρεάν έξοδα αποστολής. 50 συσκευασίες ΧΑΡΤΑΚΙΑ για τσιγάρο μάρκας rizla ή drum (όλα τα ΧΡΩΜΑΤΑ) και 20 πακέτα ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ rizla ή swan (όλα τα ΧΡΩΜΑΤΑ) και με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το cosmo-market.gr. Αρχική Αξία 55€.

Προσφορά: 30€ για Χαρτάκια και Φιλτράκια και δωρεάν έξοδα αποστολής. 50 συσκευασίες ΧΑΡΤΑΚΙΑ για τσιγάρο μάρκας rizla ή drum (όλα τα ΧΡΩΜΑΤΑ) και 20 πακέτα ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ rizla ή swan (όλα τα ΧΡΩΜΑΤΑ) και με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το cosmo-market.gr. Αρχική Αξία 55€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Aνδρικό ρολόι US Polo με μαύρο λουράκι σιλικόνης & διάμετρο 48mm!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι της U.S. Polo Assn. με μαύρο λουράκι σιλικόνης & διάμετρο 48mm, με επιπλέον ψηφιακή ένδειξη ώρας, ξυπνητήρι και χρονόμετρο, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

TRX Training!!20€ για δέκα (10) συνεδρίες εκγύμνασης με ιμάντες προπόνησης TRX στο Pagration Arena στου Ζωγράφου. Η τέλεια γυμναστική για γρήγορη, αποτελεσματική προπόνηση όλο το σώμα. Έκπτωση 67%!!

Προσφορά: TRX Training!!20€ για δέκα (10) συνεδρίες εκγύμνασης με ιμάντες προπόνησης TRX στο Pagration Arena στου Ζωγράφου. Η τέλεια γυμναστική για γρήγορη, αποτελεσματική προπόνηση όλο το σώμα. Έκπτωση 67%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7€ 1 χτένισμα με styling, 1 λούσιμο και 1 θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών, με κερατινη και μετάξι, από το χώρο ομορφιάς και ευεξίας Beauty Planet στην Αργυρούπολη. Αρχικής Αξίας 20€, Έκπτωση 65% !!

Προσφορά: 7€ 1 χτένισμα με styling, 1 λούσιμο και 1 θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών, με κερατινη και μετάξι, από το χώρο ομορφιάς και ευεξίας Beauty Planet στην Αργυρούπολη. Αρχικής Αξίας 20€, Έκπτωση 65% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more