Tuesday, June 28, 2016

194€ από 260€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Anmaria Beach Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Αγία Νάπα της Κύπρου σε δίκλινο δωμάτιο, μία ανάσα από το Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 194€ από 260€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Anmaria Beach Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Αγία Νάπα της Κύπρου σε δίκλινο δωμάτιο, μία ανάσα από το Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μία γυναικεία τσάντα Guess Port Charlotte από faux ανθεκτικό δέρμα, με crossbody λουράκι και διαθέσιμη σε 3 χρώματα, ιδανική για να χαρίσετε διαχρονικό στυλ στην καθημερινότητά σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!

Προσφορά: Μία γυναικεία τσάντα Guess Port Charlotte από faux ανθεκτικό δέρμα, με crossbody λουράκι και διαθέσιμη σε 3 χρώματα, ιδανική για να χαρίσετε διαχρονικό στυλ στην καθημερινότητά σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία ρολόγια Michael Kors σε 2 ολοκαίνουρια σχέδια!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι του οίκου Michael Kors με επιλογή από 2 σχέδια του ολοκαίνουριου μοντέλου Parker: Σχέδιο 1 με μπλε καντράν & δίχρωμο ροζ χρυσό – ασημί μπρασελέ, Σχέδιο 2 με λευκό καντράν & δίχρωμο λευκό – χρυσό μπρασελέ, Σχέδιο 3 με λευκό καντράν από φίλντισι & δίχρωμο θαλασσί – ασημί μπρασελέ, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

ΜΟΝΟ 30€ από 60€ για ένα Triplex Αρτηριών Κάτω Άκρων ή Triplex Φλεβών Κάτω Άκρων ή Triplex Καρωτίδων και Σπονδυλικών Αρτηριών, για γυναίκες και άντρες, με τον Σύγχρονο Τεχνολογικό Εξοπλισμό του Ιδιωτικού Ακτινολογικού Ιατρείου στα Άνω Πετράλωνα!!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 30€ από 60€ για ένα Triplex Αρτηριών Κάτω Άκρων ή Triplex Φλεβών Κάτω Άκρων ή Triplex Καρωτίδων και Σπονδυλικών Αρτηριών, για γυναίκες και άντρες, με τον Σύγχρονο Τεχνολογικό Εξοπλισμό του Ιδιωτικού Ακτινολογικού Ιατρείου στα Άνω Πετράλωνα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος

Προσφορά: 175€ από 350€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Προσφέρεται Ένα Μπουκάλι Κρασί για Καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

568€ από 710€ ( Έκπτωση 20%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων GrandResort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Λεμεσό της Κύπρου δίπλα στη θάλασσα, σε Δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί της Αφροδίτης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 568€ από 710€ ( Έκπτωση 20%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων GrandResort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Λεμεσό της Κύπρου δίπλα στη θάλασσα, σε Δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί της Αφροδίτης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more