Wednesday, August 17, 2016

Full body μασάζ σώματος & αντηλιακή θεραπεία προσώπου στο Σύνταγμα

Προσφορά:


Mοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 150 λεπτών που περιλαμβάνει μία αντηλιακή θεραπεία προσώπου και μία VIP Golden Relax Therapy σώματος, το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, στο υπερπολυτελές “The Golden Athens Spa” 600 τ.μ. στο Σύνταγμα!

πηγή: deals365.gr

Read more

345€ ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Lakitira Suites με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Κω σε Double Deluxe Room, μία ανάσα από το Κύμα! Απολαύστε 4 ημέρες στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 345€ ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Lakitira Suites με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Κω σε Double Deluxe Room, μία ανάσα από το Κύμα! Απολαύστε 4 ημέρες στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα

Προσφορά: 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels στην Πρέβεζα, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

LASER ALEXANDRITE!! 89€ από 350€ για μια (1) συνεδρία αποτρίχωσης FULL BODY με μηχάνημα LASER ALEXANDRITE (ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ), από εξειδικευμένο προσωπικό στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (δίπλα στην στάση Μετρό Περιστερίου). Έκπτωση 75%!!

Προσφορά: LASER ALEXANDRITE!! 89€ από 350€ για μια (1) συνεδρία αποτρίχωσης FULL BODY με μηχάνημα LASER ALEXANDRITE (ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ), από εξειδικευμένο προσωπικό στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι (δίπλα στην στάση Μετρό Περιστερίου). Έκπτωση 75%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

19€ για ένα (1) βαθύ δερματολογικό καθαρισμό προσώπου, για την αφαίρεση σμήγματος/κεχριών με ατμό και οζονοθεραπεία, διάρκειας 90', για γυναίκες και ανδρες. Μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής +Medichic στο κέντρο της Κηφισιάς πολύ κοντά στον ηλεκτρικό.

Προσφορά: 19€ για ένα (1) βαθύ δερματολογικό καθαρισμό προσώπου, για την αφαίρεση σμήγματος/κεχριών με ατμό και οζονοθεραπεία, διάρκειας 90′, για γυναίκες και ανδρες. Μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής +Medichic στο κέντρο της Κηφισιάς πολύ κοντά στον ηλεκτρικό.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more