Wednesday, December 21, 2016

Aπό 16,90€ για ένα Κάλυμμα Καναπέ 2 Όψεων Couch Coat, για Ζεστασιά & Προστασία από Λεκέδες για τα αγαπημένα σας Κατοικίδια, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

Προσφορά: Aπό 16,90€ για ένα Κάλυμμα Καναπέ 2 Όψεων Couch Coat, για Ζεστασιά & Προστασία από Λεκέδες για τα αγαπημένα σας Κατοικίδια, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πατινάζ για 1 άτομο στο Παγοδρόμιο στο Πασαλιμάνι σε φοβερή τιμή

Προσφορά:


1 ώρα πατινάζ για 1 άτομο στο παγοδρόμιο στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, για να μπουν μικροί και μεγάλοι στο κλίμα των Χριστουγέννων και των ημερών με διασκέδαση και παιχνίδι, από την εταιρεία ”The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος”!

πηγή: deals365.gr

Read more

24.90€ από 65€ για μία περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει μια (1) βαφή μαλλιών (μέχρι τους ώμους) με επαγγελματική βαφή Schwarzkopf, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα και ένα (1) λούσιμο, από το Πράσινο Κομμωτήριο στην Αθήνα!!

Προσφορά: 24.90€ από 65€ για μία περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει μια (1) βαφή μαλλιών (μέχρι τους ώμους) με επαγγελματική βαφή Schwarzkopf, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα και ένα (1) λούσιμο, από το Πράσινο Κομμωτήριο στην Αθήνα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ισχυρό Power Bank Pineng 10000mAh με διπλή έξοδο USB & φακό LED!

Προσφορά:


Ένα ισχυρό Power Bank Pineng 10000mAh με διπλή έξοδο USB, για παράλληλη φόρτιση 2 συσκευών, με φακό LED, οθόνη LED, προστασία υπερθέρμανσης και συμβατό με κάθε σας συσκευή, με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα από το ηλεκτρονικό κατάστημα “eshop.iconphotostudio.gr”!

πηγή: deals365.gr

Read more