Monday, September 26, 2016

45€ από 75€ (-40%) για μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment, χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης, που θα σας χαρίζει ίσια, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά διάρκειας έως και 6 μήνες, στον ολοκαίνουργο πολυχώρο ομορφιάς 800τ.μ The Beauty Mall, δίπλα στο μετρό Δάφνη!

Προσφορά: 45€ από 75€ (-40%) για μια Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment, χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης, που θα σας χαρίζει ίσια, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά διάρκειας έως και 6 μήνες, στον ολοκαίνουργο πολυχώρο ομορφιάς 800τ.μ The Beauty Mall, δίπλα στο μετρό Δάφνη!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο ρολόι Michael Kors με μαύρο λουράκι σιλικόνης & χρονογράφους

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι Michael Kors “MK5191” από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσό χρώμα, διάμετρο 39mm, με χρονογράφους και με μαύρο μπρασελέ επικαλυμμένο με σιλικόνη, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

95€ από 140€ ( Έκπτωση 32%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών στον Όλυμπο, σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Χωριάτικο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 95€ από 140€ ( Έκπτωση 32%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών στον Όλυμπο, σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Χωριάτικο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ομαδικά μαθήματα χορού - Αθήνα - 15€ από 75€ (Έκπτωση 80%) για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για όλους! Σας προσκαλούμε να μάθετε και να διασκεδάζετε ταυτόχρονα σε ένα φιλικό περιβάλλον! Με εμπειρία από το 1981 και εύκολη πρόσβαση από τις στάσεις Μετρό και Τραμ ''Συγγρού – Φιξ'' στη «Σχολή Χορού Αθήναιον» στην καρδιά της Αθήνας!!!

Προσφορά: Ομαδικά μαθήματα χορού – Αθήνα – 15€ από 75€ (Έκπτωση 80%) για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για όλους! Σας προσκαλούμε να μάθετε και να διασκεδάζετε ταυτόχρονα σε ένα φιλικό περιβάλλον! Με εμπειρία από το 1981 και εύκολη πρόσβαση από τις στάσεις Μετρό και Τραμ ”Συγγρού – Φιξ” στη «Σχολή Χορού Αθήναιον» στην καρδιά της Αθήνας!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΜΟΝΑΔΙΚΟ:15€ και τέλος τα ΣΠΥΡΑΚΙΑ στο πρόσωπο.Εξαφανίστε τη λιπαρότητα και την ακμή, με θεραπεία Οξέων και Φυτομάσκας. Εξειδικευμένες Φυσικές Θεραπείες, αποδεκτές από την Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα αρχικής αξίας 45€. Από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 67%!

Προσφορά: ΜΟΝΑΔΙΚΟ:15€ και τέλος τα ΣΠΥΡΑΚΙΑ στο πρόσωπο.Εξαφανίστε τη λιπαρότητα και την ακμή, με θεραπεία Οξέων και Φυτομάσκας. Εξειδικευμένες Φυσικές Θεραπείες, αποδεκτές από την Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα αρχικής αξίας 45€. Από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 67%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more