Wednesday, May 4, 2016

Μόνο 25€ από 100€ (-75%) για Μοναδικό VIP One Day Spa Πακέτο που περιλαμβάνει Full Body χαλαρωτικό Μασάζ 45', Αναπλαστική θεραπεία προσώπου, Μανικιούρ & Πεντικιούρ, από το ινστιτούτο αισθητικής MEDIChic στον Κηφισιά.

Προσφορά: Μόνο 25€ από 100€ (-75%) για Μοναδικό VIP One Day Spa Πακέτο που περιλαμβάνει Full Body χαλαρωτικό Μασάζ 45′, Αναπλαστική θεραπεία προσώπου, Μανικιούρ & Πεντικιούρ, από το ινστιτούτο αισθητικής MEDIChic στον Κηφισιά.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βόλτες με πόνι ή μαθήματα ιππασίας στην Βαρυπόμπη σε mega προσφορά!

Προσφορά:


Από 6€ για μία βόλτα με πόνι για παιδιά ή εναλλακτικά 1 ή 3 ή 5 μαθήματα ιππασίας για παιδιά (με πόνυ) & ενήλικες, για να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία της επαφής με τα άλογα στο φυσικό τους περιβάλλον, στο ”Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης” , στα όρια του δρυμού της Πάρνηθας!!

πηγή: deals365.gr

Read more

45€ από 90€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου σε Studio, στο Sunset Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 45€ από 90€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου σε Studio, στο Sunset Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ από 50€ για ένα oλοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή επιλογής απο απλό ή γαλλικό και μια αποτρίχωσε σε φρύδια και άνω χείλος με κλωστή, μία προσφορά από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναζωογόνησης και ευεξίας «Women's Wellbeing Club» στη Γλυφάδα – έκπτωση 70%.

Προσφορά: 15€ από 50€ για ένα oλοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή επιλογής απο απλό ή γαλλικό και μια αποτρίχωσε σε φρύδια και άνω χείλος με κλωστή, μία προσφορά από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναζωογόνησης και ευεξίας «Women’s Wellbeing Club» στη Γλυφάδα – έκπτωση 70%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία

Προσφορά: 185€ από 370€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more