Tuesday, August 2, 2016

Juicy Couture τσαντάκι πουγκί σε ασημί χρώμα & σε προσφορά με αποστολή

Προσφορά:


Ένα τσαντάκι της Juicy Couture από faux δέρμα και με σχεδιασμό πουγκί, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 2 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Manicure Διαρκείας απλό ή γαλλικό Περιστέρι - 9€ από 18€ (Έκπτωση 50%) για ένα Ολοκληρωμένο Manicure επιλογής από απλό ή γαλλικό με βερνίκι μεγάλης διάρκειας, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!!

Προσφορά: Manicure Διαρκείας απλό ή γαλλικό Περιστέρι – 9€ από 18€ (Έκπτωση 50%) για ένα Ολοκληρωμένο Manicure επιλογής από απλό ή γαλλικό με βερνίκι μεγάλης διάρκειας, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης - Περιστέρι - 10€ απο 245€ (Έκπτωση 96%) για 5 συνεδρίες Αποτρίχωσης με IPL E-Light τελευταίας γενιάς, με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης για ανώδυνη θεραπεία σε περιοχές της αρεσκείας σας, για άνδρες και γυναίκες, από το εξειδικευμένο κέντρο «Mediaspis» στο Περιστέρι πολυ κοντά στο μετρό Περιστερίου!

Προσφορά: 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης – Περιστέρι – 10€ απο 245€ (Έκπτωση 96%) για 5 συνεδρίες Αποτρίχωσης με IPL E-Light τελευταίας γενιάς, με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης για ανώδυνη θεραπεία σε περιοχές της αρεσκείας σας, για άνδρες και γυναίκες, από το εξειδικευμένο κέντρο «Mediaspis» στο Περιστέρι πολυ κοντά στο μετρό Περιστερίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more