Wednesday, March 2, 2016

Χάστε μέχρι και 6 κιλά το μήνα, με τα εξπρές προγράμματα medi-xpress, στα ΜEDICHIC Αγ Δημητρίου ,Κηφισιάς και Γλυφάδας !!!

Προσφορά: Χάστε μέχρι και 6 κιλά το μήνα, με τα εξπρές προγράμματα medi-xpress, στα ΜEDICHIC Αγ Δημητρίου ,Κηφισιάς και Γλυφάδας !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25η Μαρτίου στο Πήλι Ευβοίας, στο Xenia Residence! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών, σε Σουίτα 45τμ με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακά Γλυκά κατά την άφιξη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 25η Μαρτίου στο Πήλι Ευβοίας, στο Xenia Residence! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών, σε Σουίτα 45τμ με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακά Γλυκά κατά την άφιξη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28,90€ για μια Κάμερα αυτοκινήτου HD DVR 1080p με LCD οθόνη 2.5', νυχτερινή λήψη, αισθητήρα κίνησης με υποστήριξη εξωτερικής μνήμης SD card έως 32gb καθώς και με αντικραδασμική λειτουργία για να βιντεοσκοπήστε τα πάντα από το αυτοκίνητο, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 28,90€ για μια Κάμερα αυτοκινήτου HD DVR 1080p με LCD οθόνη 2.5′, νυχτερινή λήψη, αισθητήρα κίνησης με υποστήριξη εξωτερικής μνήμης SD card έως 32gb καθώς και με αντικραδασμική λειτουργία για να βιντεοσκοπήστε τα πάντα από το αυτοκίνητο, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Για Ένα Απολαυστικό Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Μοναδικές Διεθνείς Γεύσεις (με Υπέροχη Ιταλική Pasta, Ριζότο, Burger, Pizza, εξαιρετικές Σαλάτες, Λαχταριστά Γλυκά & επώνυμες ετικέτες Κρασιού και Μπύρας) με Απόλυτη Θέα στην Θάλασσα και την Λεωφόρο Νίκης, σε έναν από τους πιο Αγαπημένους & Famous Χώρους, στο κέντρο της πόλης, στο All Day & Night Bar - Restaurant Tribeca! Γαστρονομική Απόλαυση, Εντυπωσιακό & Υπέρκομψο Περιβάλλον, Εξαιρετικό Service & ένα Ταξίδι Γεύσεων, Εμπνευσμένο από τη Διεθνή Κουζίνα!

Προσφορά: Για Ένα Απολαυστικό Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Μοναδικές Διεθνείς Γεύσεις (με Υπέροχη Ιταλική Pasta, Ριζότο, Burger, Pizza, εξαιρετικές Σαλάτες, Λαχταριστά Γλυκά & επώνυμες ετικέτες Κρασιού και Μπύρας) με Απόλυτη Θέα στην Θάλασσα και την Λεωφόρο Νίκης, σε έναν από τους πιο Αγαπημένους & Famous Χώρους, στο κέντρο της πόλης, στο All Day & Night Bar – Restaurant Tribeca! Γαστρονομική Απόλαυση, Εντυπωσιακό & Υπέρκομψο Περιβάλλον, Εξαιρετικό Service & ένα Ταξίδι Γεύσεων, Εμπνευσμένο από τη Διεθνή Κουζίνα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Akti Taygetos Conference Resort - Καλαμάτα

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Akti Taygetos Conference Resort, στην Καλαμάτα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Αποκριάτικο Πάρτυ με Ζωντανή Μουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στο Preveza Sunset Beach Hotel, στην Πρέβεζα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 178€ από 356€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Μουσική από DJ στις 12/03, Αποκριάτικο γλέντι με Ζωντανή Μουσική από την Κωνσταντίνα και το Mουσικοσυνθέτη Γιώργο Παγιάτη στις 13/03 και Σαρακοστιανά Εδέσματα την Καθαρά Δευτέρα! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more