Wednesday, October 26, 2016

Σετ Λαδόξυδο με Κουμπί Ελεγχόμενης Ροής

Προσφορά: Σετ Λαδόξυδο με Κουμπί Ελεγχόμενης Ροής

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ρυθμιστής Φόρτισης Μπαταριών για Φωτοβολταϊκά Συστήματα 40A, κατάλληλος για φωτοβολταϊκά συστήματα 12V ισχύος 40A, μεγάλη ευανάγνωστη LCD οθόνη !!!

Προσφορά: Ρυθμιστής Φόρτισης Μπαταριών για Φωτοβολταϊκά Συστήματα 40A, κατάλληλος για φωτοβολταϊκά συστήματα 12V ισχύος 40A, μεγάλη ευανάγνωστη LCD οθόνη !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στα Τρίκαλα Κορινθίας στο Αέτωμα Suites, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στα Τρίκαλα Κορινθίας στο Αέτωμα Suites, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τέλος στο Τοπικό Πάχος, στην Κυτταρίτιδα & Μείωση Πόντων!!149€ για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 2 Εφαρμογές Κρυολιπόλυσης Μαζί με 4 Εφαρμογές RF Σώματος ή με 4 Εφαρμογές Cavitation. Εμφανή Αποτελέσματα από την Πρώτη Φορά! Ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες. Προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MEDICHIC στον Αγ. Δημήτριο!!

Προσφορά: Τέλος στο Τοπικό Πάχος, στην Κυτταρίτιδα & Μείωση Πόντων!!149€ για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 2 Εφαρμογές Κρυολιπόλυσης Μαζί με 4 Εφαρμογές RF Σώματος ή με 4 Εφαρμογές Cavitation. Εμφανή Αποτελέσματα από την Πρώτη Φορά! Ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες. Προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MEDICHIC στον Αγ. Δημήτριο!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more