Monday, April 10, 2017

Πάσχα στο στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας στο Αρχοντικό Αγκωνάρι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Παραδοσιακό Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας στο Αρχοντικό Αγκωνάρι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Παραδοσιακό Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φαγητό για 2 άτομα στη ψαροταβέρνα Το Τρεχαντήρι στο Μαραθώνα!

Προσφορά:


Μενού 2 ατόμων στο “Τρεχαντήρι”, μια από τις πιο ιστορικές ψαροταβέρνες στην παραλία του Μαραθώνα, για απαιτητικούς καλοφαγάδες με εξαιρετικό μενού που θα σας ενθουσιάσει με τις γεύσεις του!!

Για Μεγάλη Παρασκευή ειδικό νηστίσιμο μενού με εκλεκτά πιάτα και ποικιλίες!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πρωτομαγιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, μόνο με 239€ από 560€ ( Έκπτωση 57%)! Παρέχεται μία περιποίηση προσώπου για το σύνολο της διαμονής και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, μόνο με 239€ από 560€ ( Έκπτωση 57%)! Παρέχεται μία περιποίηση προσώπου για το σύνολο της διαμονής και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

49€ για ένα πρόγραμμα 3 συνεδριών αποτρίχωσης σε περιοχή της επιλογής σας (μπικίνι ή μασχάλες), με Διοδικό Laser τελευταίας τεχνολογίας, για όλους τους τύπους δέρματος, από το "Chic and Beauty Med Spa" στο Περιστέρι, αξίας 150€!

Προσφορά: 49€ για ένα πρόγραμμα 3 συνεδριών αποτρίχωσης σε περιοχή της επιλογής σας (μπικίνι ή μασχάλες), με Διοδικό Laser τελευταίας τεχνολογίας, για όλους τους τύπους δέρματος, από το “Chic and Beauty Med Spa” στο Περιστέρι, αξίας 150€!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

17,90€ από 40€ (-55%) για ένα Σύστημα Εκγύμνασης Κοιλιακών ABS Advanced System, ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό κάψιμο λίπους και έντονη γράμμωση σε μηρούς, γλουτούς και χέρια, με παραλαβή από το Idea Hellas και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

Προσφορά: 17,90€ από 40€ (-55%) για ένα Σύστημα Εκγύμνασης Κοιλιακών ABS Advanced System, ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό κάψιμο λίπους και έντονη γράμμωση σε μηρούς, γλουτούς και χέρια, με παραλαβή από το Idea Hellas και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more