Monday, June 6, 2016

ELEPHONE Smartphone P9000 5.5 inches, 8-Core 2GHz, 4G, 4GB, 32GB. Ένα ποιοτικό smartphone με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά !!!

Προσφορά: ELEPHONE Smartphone P9000 5.5 inches, 8-Core 2GHz, 4G, 4GB, 32GB. Ένα ποιοτικό smartphone με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Unisex σακίδιο πλάτης Superdry σε 5 καλοκαιρινά σχέδια!

Προσφορά:


Unisex σακίδιο πλάτης της νεανικής και φημισμένης αγγλικής εταιρείας Superdry, με επιλογή από 5 εκπληκτικά καλοκαιρινά σχέδια που θα σας συντροφεύσουν στις διακοπές, στο ταξίδι και την παραλία, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

BEST PRICE!! 9€ από 50€ (-80%) για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντια για Λείανση Ρυτίδων, Ενυδάτωση και Λάμψη επιδερμίδας μαζί με 1 Θεραπεία Ματιού Antiage Eye Mask πολλαπλής δράσης που Αντιμετωπίζει τους Μαύρους Κύκλους, Πρηξίματα, Ρυτίδες και Χαλάρωση γύρω από τα Μάτια. Κατάλληλο για Όλες τις Ηλικίες και για Όλους τους Τύπους Δέρματος. Ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες στον ολοκαίνουργο πολυχώρο ομορφιάς 800τ.μ The Beauty Mall, δίπλα στο μετρό Δάφνη!

Προσφορά: BEST PRICE!! 9€ από 50€ (-80%) για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντια για Λείανση Ρυτίδων, Ενυδάτωση και Λάμψη επιδερμίδας μαζί με 1 Θεραπεία Ματιού Antiage Eye Mask πολλαπλής δράσης που Αντιμετωπίζει τους Μαύρους Κύκλους, Πρηξίματα, Ρυτίδες και Χαλάρωση γύρω από τα Μάτια. Κατάλληλο για Όλες τις Ηλικίες και για Όλους τους Τύπους Δέρματος. Ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες στον ολοκαίνουργο πολυχώρο ομορφιάς 800τ.μ The Beauty Mall, δίπλα στο μετρό Δάφνη!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία

Προσφορά: 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), στην Αρχαία Ολυμπία, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται μία Ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna Dry & Wet ανά άτομο κατά την διάρκεια της διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: ekdromi.gr

Read more