Wednesday, June 8, 2016

69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Κάρυστο, στο Aetos Beach Bungalows μόλις 70m απ΄την θάλασσα, σε Bungalow με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Κάρυστο, στο Aetos Beach Bungalows μόλις 70m απ΄την θάλασσα, σε Bungalow με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Michael Kors γυναικείο ρολόι με κρύσταλλα στο καντράν & σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι του οίκου Michael Kors από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό ή χρυσό χρώμα, με λαμπερά κρύσταλλα στο καντράν και διάμετρο 41.5mm, για εκτυφλωτικό στυλ κάθε στιγμή, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Anavadia Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 408€ από 630€ (Έκπτωση 35%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Χυμοί, Αναψυκτικά, Τσάι, Καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Anavadia Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 408€ από 630€ (Έκπτωση 35%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Χυμοί, Αναψυκτικά, Τσάι, Καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Ammon Zeus Hotel - Χαλκιδική

Προσφορά: Αγίου Πνεύματος στην Χαλκιδική, στο 4 αστέρων Ammon Zeus Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο μια ανάσα από το κύμα, μόνο με 213€ από 256€ (Έκπτωση 17%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

5* Epirus Palace Ιωάννινα με 197€ για 2 ή 273€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε Executive Signature room (παρέχεται espresso στο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ και Ημιδιατροφή A la carte στο εστιατόριο Μεσογειακών δίπλα στην πισίνα) για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Δώρο καλοσωρίσματος ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Late check out έως τις 17.00! Αναβάθμιση σε Family room για οικογένεια με 2 παιδιά καθώς και υπάρχει δυνατότητα και για επιπλέον διανυκτερεύσεις! Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 5 έως 16 Ιουνίου

Προσφορά: 5* Epirus Palace Ιωάννινα με 197€ για 2 ή 273€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε Executive Signature room (παρέχεται espresso στο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ και Ημιδιατροφή A la carte στο εστιατόριο Μεσογειακών δίπλα στην πισίνα) για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Δώρο καλοσωρίσματος ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Late check out έως τις 17.00! Αναβάθμιση σε Family room για οικογένεια με 2 παιδιά καθώς και υπάρχει δυνατότητα και για επιπλέον διανυκτερεύσεις! Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 5 έως 16 Ιουνίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αντικολλητικό Βαθύ Τηγάνι 24εκ. με Γυάλινο Καπάκι Berlinger Haus

Προσφορά: Αντικολλητικό Βαθύ Τηγάνι 24εκ. με Γυάλινο Καπάκι Berlinger Haus

πηγή: alepouditsa.gr

Read more