Tuesday, May 24, 2016

Σετ 3 Τηλεχειριζόμενων Πριζών Εσωτερικής Χρήσης -Τηλεχειριστήριο

Προσφορά: Σετ 3 Τηλεχειριζόμενων Πριζών Εσωτερικής Χρήσης -Τηλεχειριστήριο

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο Olympus Thea Boutique Hotel, στον Πλαταμώνα Πιερίας υπό ΝΕΑ Διεύθυνση ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και ποτά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Τσάι, Χυμοί, ζεστή Σοκολάτα, τοπικό Ούζο, Μπράντι, Παγωτά και Snack στα Μπαρ του ξενοδοχείου κατά την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Olympus Thea Boutique Hotel, στον Πλαταμώνα Πιερίας υπό ΝΕΑ Διεύθυνση ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και ποτά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Τσάι, Χυμοί, ζεστή Σοκολάτα, τοπικό Ούζο, Μπράντι, Παγωτά και Snack στα Μπαρ του ξενοδοχείου κατά την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου στο χώρο σας!

Προσφορά:


Οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου 10 σταδίων στο χώρο σας με επαγγελματικά μηχανήματα extraction και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting, καθώς και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την “Clean Factor”!

πηγή: deals365.gr

Read more

60€ από 120€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ρόδο, σε Δίκλινο Studio στο Tina's Studios! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 60€ από 120€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ρόδο, σε Δίκλινο Studio στο Tina’s Studios! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Mistral Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 384€ από 549€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Early και Late Breakfast, Παιδικό μενού και διάφορα Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Πραγματοποιούνται Θεματικές βραδιές και Show Cooking κατά την διάρκεια των Γευμάτων! Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα και μη ποτά, όπως μπύρα, τοπικό κόκκινο και άσπρο κρασί, ρούμι, τζιν, βότκα, whisky, μπράντι, τεκίλα, ούζο, νερό, αναψυκτικά, τσάι, καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Mistral Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 384€ από 549€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Early και Late Breakfast, Παιδικό μενού και διάφορα Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Πραγματοποιούνται Θεματικές βραδιές και Show Cooking κατά την διάρκεια των Γευμάτων! Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα και μη ποτά, όπως μπύρα, τοπικό κόκκινο και άσπρο κρασί, ρούμι, τζιν, βότκα, whisky, μπράντι, τεκίλα, ούζο, νερό, αναψυκτικά, τσάι, καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

149€ από 400€ (-63%) για Lifting Προσώπου με Νήματα (Tight Thread Lift), στο Silk Medical Beauty Center, κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού 'Άγιος Νικόλαος'. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Με την τεχνική αυτή μειώνεται η χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνονται οι ιστοί, χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα.

Προσφορά: 149€ από 400€ (-63%) για Lifting Προσώπου με Νήματα (Tight Thread Lift), στο Silk Medical Beauty Center, κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού ‘Άγιος Νικόλαος’. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Με την τεχνική αυτή μειώνεται η χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνονται οι ιστοί, χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more