Thursday, January 21, 2016

AUTODENT!!40€ από 80€ για τοπική βαφή σε ένα σημείο κομματιού αμαξώματος ή 70€ από 140€ για τοπική βαφή σε ένα ολόκληρο κομμάτι αμαξώματος!! Η καθημερινότητα, η βιασύνη, τα κολονάκια του δρόμου καθώς και οι καλοπροαίρετοι φίλοι πολλές φορές μας δημιουργούν ζημιές στο όχημα που χαλούν την διάθεση αλλά και την αισθητική εικόνα του οχήματος μας!! Βάφουμε το σημείο τοπικά παρέχοντας άψογο αποτέλεσμα. Μια προσφορά από την Autodent στο Περιστέρι!! Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: AUTODENT!!40€ από 80€ για τοπική βαφή σε ένα σημείο κομματιού αμαξώματος ή 70€ από 140€ για τοπική βαφή σε ένα ολόκληρο κομμάτι αμαξώματος!! Η καθημερινότητα, η βιασύνη, τα κολονάκια του δρόμου καθώς και οι καλοπροαίρετοι φίλοι πολλές φορές μας δημιουργούν ζημιές στο όχημα που χαλούν την διάθεση αλλά και την αισθητική εικόνα του οχήματος μας!! Βάφουμε το σημείο τοπικά παρέχοντας άψογο αποτέλεσμα. Μια προσφορά από την Autodent στο Περιστέρι!! Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ από 50€ για ένα Επαγγελματικό βραδινό Μακιγιάζ που θα εντυπωσιάσει, στο ολοκαίνουργιο και μοντέρνο Beauty Gallery στο κέντρο της Κηφισιάς (Εμπορικό κέντρο).

Προσφορά: 25€ από 50€ για ένα Επαγγελματικό βραδινό Μακιγιάζ που θα εντυπωσιάσει, στο ολοκαίνουργιο και μοντέρνο Beauty Gallery στο κέντρο της Κηφισιάς (Εμπορικό κέντρο).

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αυτοκόλλητο τοίχου για διακόπτες ρεύματος σε σχέδιο αρκουδάκι πάντα!

Προσφορά:


Ένα μικρό αυτοκόλλητο τοίχου για διακόπτες ρεύματος, σε αξιολάτρευτο σχέδιο με αρκουδάκι πάντα, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την εταιρεία “Dreamy Deal” στην Βάρη.

πηγή: deals365.gr

Read more

19€ για εγγραφή και τέσσερις (4) συνεδρίες EMS (electric muscles stimulation) στο Pagration Arena στου Ζωγράφου. Είναι μια καινοτόμος μορφή εκγύμνασης, όπου, στο χρονικό διάστημα των 25 λεπτών, μπορείς να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος μεσώ ηλεκτρικής διέγερσης, που σημαίνει ότι στέλνονται εγκεφαλικά σήματα με ηλεκτρόδια, σε όλους τους μυς ταυτόχρονα!!Aρχικής Αξιάς 50€ - Έκπτωση 62%

Προσφορά: 19€ για εγγραφή και τέσσερις (4) συνεδρίες EMS (electric muscles stimulation) στο Pagration Arena στου Ζωγράφου. Είναι μια καινοτόμος μορφή εκγύμνασης, όπου, στο χρονικό διάστημα των 25 λεπτών, μπορείς να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος μεσώ ηλεκτρικής διέγερσης, που σημαίνει ότι στέλνονται εγκεφαλικά σήματα με ηλεκτρόδια, σε όλους τους μυς ταυτόχρονα!!Aρχικής Αξιάς 50€ – Έκπτωση 62%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εξειδικευμένο service υπολογιστή ή laptop που περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, διάγνωση, ενημέρωση, επισκευή, αναβάθμιση, backup, εγκατάσταση drivers, format και συντήρηση, σε όλη την Αττική από την Pc Star Service, με έκπτωση έως 60% 20€ για παράδοση/παραλαβή από το κατάστημα 25€ για παραλαβή/παράδοση στο χώρο σας

Προσφορά: Εξειδικευμένο service υπολογιστή ή laptop που περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, διάγνωση, ενημέρωση, επισκευή, αναβάθμιση, backup, εγκατάσταση drivers, format και συντήρηση, σε όλη την Αττική από την Pc Star Service, με έκπτωση έως 60% 20€ για παράδοση/παραλαβή από το κατάστημα 25€ για παραλαβή/παράδοση στο χώρο σας

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

45€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε μπικίνι και μασχάλες ή σε μπικίνι και άνω χείλος, με το υπερσύχρονο E-Light Hair Removal System (IPL+ RF), για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, στον μοντέρνο και υπερπολυτελή χώρο του Medi Collagen 880 τ.μ στο Κέντρο της Αθήνας. Αρχικής Αξίας 500€. Έκπτωση 88%.

Προσφορά: 45€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε μπικίνι και μασχάλες ή σε μπικίνι και άνω χείλος, με το υπερσύχρονο E-Light Hair Removal System (IPL+ RF), για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, στον μοντέρνο και υπερπολυτελή χώρο του Medi Collagen 880 τ.μ στο Κέντρο της Αθήνας. Αρχικής Αξίας 500€. Έκπτωση 88%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Super Offer ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! 170€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι), με απευθείας πτήση για 4 ημέρες / 3 νύχτες σε πολύ κεντρικό ξενοδοχείο 4 * με πρωινό σε μπουφέ.

Προσφορά: Super Offer ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! 170€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι), με απευθείας πτήση για 4 ημέρες / 3 νύχτες σε πολύ κεντρικό ξενοδοχείο 4 * με πρωινό σε μπουφέ.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Valis Resort Hotel - Βόλος

Προσφορά: 199€ από 460€ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayverda Massage και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more