Wednesday, July 27, 2016

9,90€ από 30€ (-67%) για ένα πλήρης SERVICE- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ μιας (1) Κλιματιστικής Συσκευής στο χώρο σας (σε όλη την Αττική), για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματοςή ή 18€ από 60€ για δύο(2) ή 25€ για τρεις (3) αρχικής αξίας 90€ οποιασδήποτε μάρκας, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής από την εταιρεία MPAKIS CLIMA.

Προσφορά: 9,90€ από 30€ (-67%) για ένα πλήρης SERVICE- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ μιας (1) Κλιματιστικής Συσκευής στο χώρο σας (σε όλη την Αττική), για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματοςή ή 18€ από 60€ για δύο(2) ή 25€ για τρεις (3) αρχικής αξίας 90€ οποιασδήποτε μάρκας, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής από την εταιρεία MPAKIS CLIMA.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ με 3 αντικολλητικά τηγάνια κεραμικής επίστρωσης!

Προσφορά:


Ένα σετ με 3 κεραμικά οικολογικά τηγάνια της OEM, διαστάσεων 24εκ., 26εκ. και 28εκ. με 2 καπάκια, κατάλληλα για όλες τις εστίες & ιδανικά για υγιεινό μαγείρεμα, με παραλαβή από τα καταστήματα ”Πρασόπουλος Ηome Art” στη Δάφνη ή ”Βαμβακόπουλος Home Art” στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στη Ζάκυνθο, στο Konstantin Beach Hotel για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Νερό, Τσάι, Καφέ, Κονιάκ και Ούζο κατά την διάρκεια των Γευμάτων καθώς και Διάφορα Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Ζάκυνθο, στο Konstantin Beach Hotel για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Νερό, Τσάι, Καφέ, Κονιάκ και Ούζο κατά την διάρκεια των Γευμάτων καθώς και Διάφορα Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στο 5 στέρων Alia Palace Luxury Hotel & Villas για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 11 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Αποδράστε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στο 5 στέρων Alia Palace Luxury Hotel & Villas για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 11 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more