Saturday, April 30, 2016

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Ζαχάρω Ηλείας, με διαμονή στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Επιλέγετε 149€ για 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ενηλίκων και 2 Παιδιών σε Deluxe Studio ή 179€ για 3 Διανυκτερεύσεις 4 Ατόμων σε Μεζονέτα ή 179€ για 3 Διανυκτερεύσεις 5 Ατόμων σε Διαμέρισμα με 2 Κρεβατοκάμαρες. Περιλαμβάνει Early check in και Late check out, Δωρεάν χρήση πολυχώρου διασκέδασης με μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και πινκ πονκ, ποδήλατα για παιδιά, παιδική χαρά, επιτραπέζια παιχνίδια και ψησταριές εξωτερικού χώρου. Δυνατότητα παροχής πρωινού και εορταστικών γευμάτων σε διπλανό εστιατόριο με εξαιρετικές τιμές.

Προσφορά: Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Ζαχάρω Ηλείας, με διαμονή στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Επιλέγετε 149€ για 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ενηλίκων και 2 Παιδιών σε Deluxe Studio ή 179€ για 3 Διανυκτερεύσεις 4 Ατόμων σε Μεζονέτα ή 179€ για 3 Διανυκτερεύσεις 5 Ατόμων σε Διαμέρισμα με 2 Κρεβατοκάμαρες. Περιλαμβάνει Early check in και Late check out, Δωρεάν χρήση πολυχώρου διασκέδασης με μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και πινκ πονκ, ποδήλατα για παιδιά, παιδική χαρά, επιτραπέζια παιχνίδια και ψησταριές εξωτερικού χώρου. Δυνατότητα παροχής πρωινού και εορταστικών γευμάτων σε διπλανό εστιατόριο με εξαιρετικές τιμές.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αδυνατίστε εύκολα & γρήγορα!! Χάστε από 6 μέχρι 12 κιλά το μήνα από 29€ με τα εξπρές προγράμματα medi-xpress στα ΜEDICHIC Αγ Δημητρίου ,Κηφισιάς και Γλυφάδας.

Προσφορά: Αδυνατίστε εύκολα & γρήγορα!! Χάστε από 6 μέχρι 12 κιλά το μήνα από 29€ με τα εξπρές προγράμματα medi-xpress στα ΜEDICHIC Αγ Δημητρίου ,Κηφισιάς και Γλυφάδας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας

Προσφορά: 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Αμερικάνικο Μπουφέ και Βραδινό) στoν Πλαταμώνα Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο στο Kronos Hotel! Προσφέρεται Welcome drink καθώς και ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Τεστ Δυσανεξίας Τροφών!!29€ από 280€ για πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας Τροφών, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους (μόλις 100μ από τον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ). Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας, προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο σας οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!! Έκπτωση 90%!!

Προσφορά: Τεστ Δυσανεξίας Τροφών!!29€ από 280€ για πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας Τροφών, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους (μόλις 100μ από τον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ). Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας, προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο σας οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!! Έκπτωση 90%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more