Friday, August 5, 2016

Αποτρίχωση Πόδια+Μπικίνι Περιστέρι - 22€ από 65€ (Έκπτωση 66%) για μία Αποτρίχωση με Κερί στις περιοχές Full Πόδια και Full Μπικίνι, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!!

Προσφορά: Αποτρίχωση Πόδια+Μπικίνι Περιστέρι – 22€ από 65€ (Έκπτωση 66%) για μία Αποτρίχωση με Κερί στις περιοχές Full Πόδια και Full Μπικίνι, από το Εργαστήριο αισθητικής «Chic and Beauty Med Spa» στo Περιστέρι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αυθεντικό ανδρικό ρολόι Tommy Hilfiger με καουτσούκ λουράκι!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Tommy Hilfiger με λουράκι καουτσούκ και πορτοκαλί λεπτομέρειες, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

25€ για 2 ενήλικες και 1 παιδί ή 30€ για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, για μια αξέχαστη ημέρα στην πισίνα του Club Πολύδροσο. Είσοδος στην πισίνα, ξαπλώστρες, club sandwich και ροφήματα, καθώς και παιχνίδι στο Mini Footbal 5Χ5. Αρχική αξία 60€ ή 70€. Πληρώνετε 5€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 20€ ή 25€ αντίστοιχα κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 25€ για 2 ενήλικες και 1 παιδί ή 30€ για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, για μια αξέχαστη ημέρα στην πισίνα του Club Πολύδροσο. Είσοδος στην πισίνα, ξαπλώστρες, club sandwich και ροφήματα, καθώς και παιχνίδι στο Mini Footbal 5Χ5. Αρχική αξία 60€ ή 70€. Πληρώνετε 5€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 20€ ή 25€ αντίστοιχα κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποτρίχωση Με Ειδικό Κερί Χωρίς Αλλεργίες ή Ερεθισμούς!!5€ από 15€ για μια αποτρίχωση με βιολογικό κερί με διοξείδιο του τιτανίου σε μικρή περιοχή του σώματος της επιλογής σας ή 15€ από 45€ για μια αποτρίχωση με βιολογικό κερί με διοξείδιο του τιτανίου σε μεγάλη περιοχή του σώματος της επιλογής σας, μια προσφορά από το ολοκαίνουριο «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!!

Προσφορά: Αποτρίχωση Με Ειδικό Κερί Χωρίς Αλλεργίες ή Ερεθισμούς!!5€ από 15€ για μια αποτρίχωση με βιολογικό κερί με διοξείδιο του τιτανίου σε μικρή περιοχή του σώματος της επιλογής σας ή 15€ από 45€ για μια αποτρίχωση με βιολογικό κερί με διοξείδιο του τιτανίου σε μεγάλη περιοχή του σώματος της επιλογής σας, μια προσφορά από το ολοκαίνουριο «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more