Sunday, May 1, 2016

Μία γυναικεία δερμάτινη τσάντα του οίκου Calvin Klein "Sadie Carryall Satchel", με ανάγλυφο μονογραμμένο κέντρο, χειρολαβές & λουράκι, από τη νέα κολεξιόν του οίκου για το 2016 και διαθέσιμη σε 2 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από τη "Universal Exports".

Προσφορά: Μία γυναικεία δερμάτινη τσάντα του οίκου Calvin Klein “Sadie Carryall Satchel”, με ανάγλυφο μονογραμμένο κέντρο, χειρολαβές & λουράκι, από τη νέα κολεξιόν του οίκου για το 2016 και διαθέσιμη σε 2 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία δερμάτινη τσάντα Calvin Klein σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία δερμάτινη τσάντα του οίκου Calvin Klein “Sadie Carryall Satchel”, με ανάγλυφο μονογραμμένο κέντρο, χειρολαβές & λουράκι, από τη νέα κολεξιόν του οίκου για το 2016 και διαθέσιμη σε 2 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

35€ από 150€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει δυο (2) RF Προσώπου & δυο (2) Υπερήχους, από το μοντέρνο και ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ The Beauty Mall στην Δάφνη (στάση Μετρό Δάφνης)!! Έκπτωση 77%!!

Προσφορά: 35€ από 150€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει δυο (2) RF Προσώπου & δυο (2) Υπερήχους, από το μοντέρνο και ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ The Beauty Mall στην Δάφνη (στάση Μετρό Δάφνης)!! Έκπτωση 77%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more