Friday, February 26, 2016

Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Ξυριστική Μηχανή με τριπλή κεφαλή - KEMEI KM 9006, για γένια κοντύτερα των 2 ημερών, ιδανική για το σπίτι ή το γραφείο !!!

Προσφορά: Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Ξυριστική Μηχανή με τριπλή κεφαλή – KEMEI KM 9006, για γένια κοντύτερα των 2 ημερών, ιδανική για το σπίτι ή το γραφείο !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ για ένα λεμφικό ή θεραπευτικό Full Body Massage με το χέρι, διάρκειας 70', για άντρες και γυναίκες, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 50€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 12€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 15€ για ένα λεμφικό ή θεραπευτικό Full Body Massage με το χέρι, διάρκειας 70′, για άντρες και γυναίκες, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 50€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 12€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φωτογραφίες διαβατηρίου, διπλώματος, φοιτητικού πάσου με έκπτωση!

Προσφορά:


Aποκτήστε τις απαραίτητες φωτογραφίες επίσημων εγγράφων με επιλογή από 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή 4 φωτογραφίες διπλώματος ή 4 φωτογραφίες για φοιτητικό πάσο ή 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας ή 8 φωτογραφίες γενικής χρήσεως, από το “Photo Plus” στο κέντρο της Αθήνας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Ηλεκτρική Σκούπα με σύστημα Cyclon Royalty Line 1600Watt

Προσφορά: Ηλεκτρική Σκούπα με σύστημα Cyclon Royalty Line 1600Watt

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 29€ για (20) ή 59€ για (30) συνεδρίες αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, Ultralight Bella, Ultraslim, Press-up machine, RF και Medislim, από το Chic & Beauty στο Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου.

Προσφορά: Μόνο 29€ για (20) ή 59€ για (30) συνεδρίες αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, Ultralight Bella, Ultraslim, Press-up machine, RF και Medislim, από το Chic & Beauty στο Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7.5€ για 1 mushroom burger + 1 bbq hot dog + 1 σαλάτα + 1 pepsi 330ml από το εστιατόριο Εσθίω Burger στην Λάρισα!

Προσφορά: 7.5€ για 1 mushroom burger + 1 bbq hot dog + 1 σαλάτα + 1 pepsi 330ml από το εστιατόριο Εσθίω Burger στην Λάρισα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more