Saturday, March 26, 2016

Hλεκτρονική ζυγαριά με μεγάλη οθόνη LCD & καταμέτρηση λίπους & υγρών!

Προσφορά:


Mία ηλεκτρονική ζυγαριά Beper, με μεγάλη οθόνη LCD και δυνατότητα υπολογισμού σωματικού λίπους και υγρών, για τον πιο αξιόπιστο έλεγχο του βάρους σας, με παραλαβή από το ”Byteshop” στην Αθήνα και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Υπέροχος Παιδότοπος Lollipop!!2.5€ από 7€ για την είσοδο ενός παιδιού στον παιδότοπο με τον συνοδού του & ένα (1) χυμό για το παιδί & ένα (1) ρόφημα με κέικ για το συνοδό, στον πανέμορφο παιδότοπο Lollipop στο Παλαιό Φάληρο. Μοναδικός παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους. Για όσους από εσάς αναζητάτε μία ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Έκπτωση 64%!!

Προσφορά: Υπέροχος Παιδότοπος Lollipop!!2.5€ από 7€ για την είσοδο ενός παιδιού στον παιδότοπο με τον συνοδού του & ένα (1) χυμό για το παιδί & ένα (1) ρόφημα με κέικ για το συνοδό, στον πανέμορφο παιδότοπο Lollipop στο Παλαιό Φάληρο. Μοναδικός παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους. Για όσους από εσάς αναζητάτε μία ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Έκπτωση 64%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βάση Ομοιόμορφης Κοπής Ψωμιού

Προσφορά: Βάση Ομοιόμορφης Κοπής Ψωμιού

πηγή: alepouditsa.gr

Read more