Monday, November 21, 2016

Διαμονή στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πολυτελές Dion Palace Luxury Resort & Spa με 80€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa (εσωτερική πισίνα με jacuzzi και υδροκαταρράκτες, μασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)! Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 27 έως 30 Δεκεμβρίου

Προσφορά: Διαμονή στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πολυτελές Dion Palace Luxury Resort & Spa με 80€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa (εσωτερική πισίνα με jacuzzi και υδροκαταρράκτες, μασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)! Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 27 έως 30 Δεκεμβρίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό ρολόι Invicta με διάμετρο 40mm και αδιάβροχο στα 200 μέτρα!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Invicta με χρονογράφους, από ανοξείδωτο ατσάλι, διάμετρο 40mm και αδιάβροχο στα 200μ., με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Από 24,99€ για Προϊόντα Περιποίησης-Θεραπείας Μαλλιών CHI Keratin Shampoo, Conditioner & Silk Infusion, με Μετάξι & Αιθέρια Έλαια Argan & Jojoba, με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή.

Προσφορά: Από 24,99€ για Προϊόντα Περιποίησης-Θεραπείας Μαλλιών CHI Keratin Shampoo, Conditioner & Silk Infusion, με Μετάξι & Αιθέρια Έλαια Argan & Jojoba, με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

13,9€ από 26€ (-46%) για 3 LED κεριά με άρωμα Βανίλιας & με Τηλεχειριστήριο, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

Προσφορά: 13,9€ από 26€ (-46%) για 3 LED κεριά με άρωμα Βανίλιας & με Τηλεχειριστήριο, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more